SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢII

Delir în direct al lui Gigi Becali, după succesul Simonei Halep: "Simona ne-a dat puterea: FCSB va câștiga Liga Campionilor, vă promit! Știu, pare o nebunie. Am vorbit direct cu Hristos"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 12:22

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre succesul Simonei Halep la Roland Garros și spune că s-a rugat în timpul partidei cu Sloane Stephens pentru ca jucătoarea noastră să câștige.

Mai mult, Becali a declarat că succesul Simonei Halep îl face să creadă că echipa sa poate câștiga UEFA Champions League în următorii 10-12 ani.

"Am trăit meciul Simonei Halep în lacrimi și rugăciune. Îl țineam pe Hristos la piept și mă rugam să câștige Simona punctul. Abia la finalul punctului respiram.

Pe mine nu mă interesează tenisul, mie îmi pasă de ea. Nu neapărat că e machidoancă, ea e româncă. Mă rugam foarte tare în timpul meciului. Vorbea nevasta cu mine și i-am zis «Lasă-mă să mă rog». Mă rugam și zicem «Doamne, să câștigăm noi, ortodocșii, nu cei care sunt veșnic bogați. Oile lor umplu drumurile când trec. Vorbeam direct cu Hristos și mă rugam să câștige meciul. 

rkr5781
Foto: Raed Krishan

Am vrut să îi dau mesaj înainte de meci și să îi spun «Tu fă crucea, că mai departe mă rog eu în genunchi ca să câștigi». Dar m-am gândit că nu se uită și nu are chef de mesaje. 

Lumea vorbește după ce a triumfat Simona și întreabă «Ce am câștigat noi?» E victoria noastră. Să vă zic de ce.

Așa cum zicea ea acum șase ani că va câștiga Roland Garros, ziceam și eu acum 10 ani că vom juca în Liga Campionilor. Acum voi spune, iar voi o să credeți că sunt nebun, că în 10-12 ani voi câștiga UEFA Champions League. Vă promit, o să vedeți. În 10-12 ani  sau când va crede Dumnezeu că merit. Simona ne-a dat putere. Vă promit că voi câștiga Liga Campionilor!", a declarat Gigi Becali la Pro X.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (77)
213703732432012
Michael Johnson  •  12 Iunie 2018, 07:49

Iar nu si-a luat Gigi medicamentele...

102031457272119
Radu Fifea  •  11 Iunie 2018, 22:35
Postat de Costel Vede pe 11 Iunie 2018, 14:05

Fraților, nu mai scriti toate prostiile spuse de Becali, ca ăla ori e prost de-a binelea, ori a înnebunit de tot. Dacă scrii tot ce spune el, intrati în aceiași categorie și voi. Nu crede nici aia mici ce spune bbbeccalli!

Costele, tata, tot asa spuneai si cand GiGione declara ca se va califica in Liga Campionilor. Tot asa spuneai si cand declara ca va vinde jucatori cu 10.000.000 de euro. Sunt doua exemple pe care tot frustrati ca si tine perorau ca 'ciobanul' e *** etc. Baga la capatana, sutele de milioane pe care le detine, investite corect, pot duce la ceea ce GiGione declara astazi. Rupe-i Gigi, nu-i lasa pe frustratii antistelisti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

risc_mix
risc_mix  •  11 Iunie 2018, 20:52

Bre nea gigi, iar ai luat țeapă. Păi Hristos era ocupat cu un parastas iar șefa lui de cabinet ți-a deviat apelul pe linia lu Luțu. Și ăla dacă e surd n-a prea înțeles ce l-ai rugat.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează