SPORTURI  »  TENIS  »  PROBLEME

Dezvăluiri despre problemele Simonei din China: "Nu se adaptează! Tot ce mănâncă îi declanșează o erupție"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 13:38

Simona Halep (2 WTA) a fost învinsă categoric de Daria Kasatkina (31 WTA), scor 2-6, 1-6, în turul II de la Wuhan în turul II. Ea își va păstra însă până la urmă lovul 2 WTA, după ce Pliskova a pierdut surprinzător cu Ashley Barty (37 WTA), 6-4, 6-7, 6-7. 

Una dintre explicațiile înfrângerii ar fi legată de problemele de adaptare pe care le are în China din cauza alimentației, potrivit TV Telekom Sport.

"Simona nu s-a putut acomoda niciodată în China. Jucătorii care merg acolo știu că este o atmosfera ușor atipică. Dar nu aceasta este cea mai mare problemă a ei. Totul pleacă de la alimentație. În Asia, ea nu prea poate să mănânce absolut nimic. Aproape tot ceea ce mănâncă acolo îi declanșează o erupție la nivelul feței. Se umple de bubițe. Ea are probleme mai vechi cu stomacul. Are o gastrită mai veche, care îi dă mari bătăi de cap.

Mă așteptam că ea să părăsească destul de repede acest turneu", a spus un apropiat al Simonei Halep pentru sursa citată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
sexilian
sexilian  •  30 Septembrie 2017, 09:04

zicea o baba in ghencea civil ca ar fi bagat si ZICA in zona,nu cobesc dar e bine sa plece acasa repede..........

1832957320368078
Florin Boloca  •  29 Septembrie 2017, 11:01

Sper sa isi revina si sa joace la un nivel decent si sa nu ajunga sa piarda in primele tururi la majoritatea turneelor. E dificil sa simti ca orice faci nu iti iese nimic.. cand simti ca te dezamagesti pe tine si pe cei care te sustin este si mai grea revenirea spre performanta. Cele mai bune performante le a avut in Europa si ceva prin America.. poate este mai buna mancarea in Franta :) sau de fapt ea joaca bine doar pe zgura (raliuri lungi) si in rest este foarte dificil sa lupte cu jucatoarele care lovesc puternic si precis (Williams, Sharapova, Ostapenko, Svitolina, Muguruza). Vom vedea daca este competitiva cu adevarat la Turneul Final Singapore. Oportunitati vor mai fi, important este sa lupti Simona. Spor maxim!

ray51
ray51  •  29 Septembrie 2017, 10:05

C'est la vie. Generatie de fast food. Iaca, mai mananci si cate-un caine, cate-o mâță...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează