SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢII

Dezvăluiri incredibile făcute de Șarapova despre Serena Williams: "Mă urăște pentru că am văzut-o plângând! I-a spus unui prieten: «Nu voi mai pierde în fața acestei mici nenorocite»"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 august 2017 09:46

Rusoaica Maria Șarapova, 31 de ani, a vorbit despre relația cu Serena Williams, 36 de ani, și a dezvăluit că cele două nu se înțeleg bine, nefiind deloc prietene.

"Eu și Serena ar trebui să fim prietene. Avem aceeași pasiune. Dar nu suntem. Doar când ai o rivalitate așa intensă poți găsi tăria să câștigi contra adversarei. Poate în viitor, când totul va trece, vom fi prietene", a spus Șarapova pentru revista People

Șarapova a vorbit și despre meciul din finala de la Wimbledon din 2004, când rusoaica, atunci în vârstă de 17 ani, o învingea categoric pe Serena (23 de ani), 6-1, 6-4.

"Când meciul s-a terminat, Serena a venit și m-a îmbrățișat. A spus ceva de genul «Ai făcut o treabă bună» și a zâmbit. Dar pe dinăuntru nu zâmbea.
Când am intrat în vestiar, Serena era acolo. Plângea și gâfâia. Am ieșit cât am putut de repede, dar știa că sunt acolo. Lumea se întreabă de ce nu o pot învinge, scorul fiind 19-2 pentru ea. Pentru mine, răspunsul vine din acel vestiar.

Cred că Serena mă urăște pentru că am fost acel copil mic și slăbănog care a învins-o la Wimbledon. Dar cel mai mult cred că mă urăște pentru că am auzit-o plângând. La puțin timp după turneu, i-a spus unui prieten că «Nu voi mai pierde niciodată în fața acele mici nenorocite»", a adăugat Șarapova.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  12 August 2017, 11:18

Da, e putin cam negandita declaratia asta. Sarapova ne spune cat de nevolnica e in fata Serenei. Adica odata ce americana si-a propus sa nu mai piarda deloc cu rusoaica asa s-a intamplat. E putin... descalificant, totusi. Mai ales ca cele 18 victorii consecutive ale Serenei sunt de obicei foarte clare (doar 3 seturi a castigat Sarapova in 18 meciuri!), inclusiv un aproape double-bagel in finala olimpica de la Londra (6-0,6-1) a fost atunci. E un complex al rusoaicei incredibil, avand in vedere valoarea indiscutabila a Mashei. Cred ca e fara precedent ca jucatoare atat de apropiate valoric sa aiba un palmares atat de dezechilibrat in meciurile directe. Se mai intampla, chiar la diferente mai mari (Virginia Ruzici avea niste scoruri de 0-22 si 0-24 sau pe acolo cu Navratilova si Evert), dar nu intre jucatoare care teoretic se bat cu sanse aproape egale la mari trofee.

catalynn
catalynn  •  12 August 2017, 11:37

In cazul asta ce pot sa mai zic decat: Felicitari Serena! ? E clar ca Mașei i-a afectat serios Meldoniumul sistemul nervos central, altfel declaratia nu are pic de sens... Deci daca nu o vedea atunci plângând pe Serena, aia nu mai juca la victorie meciurile cu ea, sau cum?! In ce priveste adevăratul motiv pt care se urasc ma gândeam ca poate domnul Dimitrov ne poate lămuri mai bine :-))) .... sau poate WowMasha :-))))

wisebit
wisebit  •  12 August 2017, 10:48

Masa...nu stiu cat de mult te uraste Serena. Dar mai degraba sunt convins ca tu o urasti pe ea! Doar este 19-2. Pt. Serena! :))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează