SPORTURI  »  TENIS  »  MONTE CARLO

VIDEO + FOTO Djokovic, eclipsat la primul meci pe zgură din 2023 » Cine a fost femeia misterioasă care a atras toate privirile la Monte Carlo

FOTO: Captură Facebook @ATP Monte Carlo +10   FOTO
FOTO: Captură Facebook @ATP Monte Carlo

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2023 06:42 / Actualizat miercuri, 12 aprilie 2023 09:34

Novak Djokovic (35 de ani, 1 ATP) a câștigat primul meci pe zgură din anul 2023, 7-6(5), 6-2, la Monte Carlo, în fața rusului Ivan Gakhov (26 de ani, 198 ATP). Toate privirile au fost îndreptate însă spre tribune, către George Russel și partenera lui Carmen Montero Mundt. 

Momentul de glorie al lui Novak Djokovic a fost împărțit astăzi. Carmen Montero Mundt, iubita lui George Russel, pilotul celor de la Mercedes, a atras la fel de multă atenție. 

+6 FOTO

Carmen, absolventă a Universității Westminster, și George formează un cuplu din 2020. Producătorii turneului de la Monte Carlo i-au prezentat astăzi în mai multe rânduri, chiar în timpul reprezentației lui Djokovic. După meci, Russel și Nole au stat de vorbă timp de câteva minute. 

Novak Djokovic, debut victorios la Monte Carlo 2023

Nole a redobândit poziția de lider și are planuri mari în sezonul de zgură, mai ales că în jurul lui Rafael Nadal plutește incertitudinea. 

Sârbul s-a încălzit mai greu în „șaisprezecimea” de la Monte Carlo. Rusul Gakhov a izbutit un break în primul set, la scorul de 3-3, apoi a fost dominat total. Setul secund a fost o adevărată demonstrație de forță din partea lui Djokovic, doar 3 erori neforțate și un procentaj de 82% al punctelor câștigate cu primul serviciu. 

S-a impus după o oră și 48 de minute de joc, iar în turul următor va da peste învingătorul duelului italian Lorenzo Musetti (21 WTA) - Luca Nardi (159 WTA).

VIDEO. Rezumatul meciului Novak Djokovic - Ivan Gakhov

Citește și alte știri din tenis: 

Finalistul de la Roland Garros și US Open, sinceritate pură: „Nu am fost niciodată copilul-minune din generația mea, nu am un tenis spectaculos”
ATP MONTE CARLO
Finalistul de la Roland Garros și US Open, sinceritate pură: „Nu am fost niciodată copilul-minune din generația mea, nu am un tenis spectaculos”
Novak Djokovic despre marele rival: „Când nu e prezent, apare o oportunitate pentru noi, ceilalți, să cucerim titlul”
MASTERS 1000
Novak Djokovic despre marele rival: „Când nu e prezent, apare o oportunitate pentru noi, ceilalți, să cucerim titlul”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
masacrer
masacrer  •  12 Aprilie 2023, 10:04

Adrian, vezi ca ai gresit numele de autor, ai uitat ca Andra Mocanu e psudonimul GSP pentru articolele cu neveste de sportivi?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează