SPORTURI  »  TENIS  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Elina Svitolina a decis să sprijine financiar armata Ucrainei: „Nu mă pot opri din plâns!”

Ucraineanca Elina Svitolona (27 de ani, 15 WTA) a transmis că va dona toți banii pe care îi va câștiga la turneele viitoare, în tentativa de a ajuta armata Ucrainei să reziste în fața invaziei Rusiei. +29   FOTO
Ucraineanca Elina Svitolona (27 de ani, 15 WTA) a transmis că va dona toți banii pe care îi va câștiga la turneele viitoare, în tentativa de a ajuta armata Ucrainei să reziste în fața invaziei Rusiei.

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 februarie 2022 19:01 / Actualizat duminica, 27 februarie 2022 19:41

Ucraineanca Elina Svitolona (27 de ani, 15 WTA) a transmis că va dona toți banii pe care îi va câștiga la turneele viitoare, în tentativa de a ajuta armata Ucrainei să reziste în fața invaziei Rusiei.

Elina Svitolina a trimis constant mesaje de susținere pentru poporul ucrainean. Astăzi, într-o scrisoare emoționantă, a spus că va trece și la fapte. Toți banii pe care îi va obține în perioada următoare vor merge în țara natală. 

Garry Kasparov vorbește despre planul de rezervă al lui Putin: „Dacă tot nu a căzut Kievul, asta urmează, fiindcă nu îi pasă”
RUSIA
Garry Kasparov vorbește despre planul de rezervă al lui Putin: „Dacă tot nu a căzut Kievul, asta urmează, fiindcă nu îi pasă”

Elina Svitolina, alături de poporul ucrainean: „Voi dona toți banii pe care îi voi câștiga”

„Oamenii mei, mă tem în fiecare zi pentru voi. Sunt devastată, nu mă pot opri din plâns, inima mea nu încetează să sângereze. Dar sunt foarte mândră. Văzându-i pe oamenii noștri, mamele noastre, tații noștri, frații noștri, surorile noastre, copiii noștri cât de curajoși și puternici sunt și cum luptă pentru a te apăra. Ei sunt eroi.

Voi dona toți banii pe care îi voi câștiga din următoarele turnee pentru a ajuta armata și cauzele umanitare, pentru a ajuta în apărarea ta, țara noastră”, a transmis Svitolina, printr-o scrisoare postată pe rețelele de socializare.

Următoarele turnee la care va participa Elina Svitolina sunt cele de la Indian Wells și Miami, din Statele Unite ale Americii.

Ucraina, tu ne unești, tu ești identitatea noastră, tu ești trecutul și viitorul nostru. Noi suntem Ucraina. Fie ca lumea să vadă și să ne ajute să Te protejăm. Ești în toate rugăciunile mele. Ești mereu cu mine. Eu sunt Ucraina. Noi suntem Ucraina
- Elina Svitolina

VIDEO Stadionul din Siret, transformat în tabără pentru refugiații din Ucraina

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina:

Putin, suspendat din funcție » „Executat” de prietenul român de la judo

Szczesny, vedeta lui Juventus, cheamă la revoltă generală: „Să refuze toți să joace contra Rusiei!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
mellye
mellye  •  28 Februarie 2022, 09:03

Asta a facut peste 20 de milioae de dolari din tenis ,dar nu ajuta cu banii pe care ii are ci cu eventuale castiguri , banii pe care ii are deja sii tine pentru zile negre sau pentru negru . Si pe aia ii ajutam noi prostii lumii , credeti ca ei near fi ajutat pe noi??? Ukrainenii neau facut numai rau dea lungul timpului .

gabortelevizor
gabortelevizor  •  27 Februarie 2022, 20:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

argus
argus  •  27 Februarie 2022, 20:05

O asemenea declaratie de "ajutor", de implicare, mi se pare pe cat de fromala pe atat de rusinoasa! Rusinos, pentru ca in conditiile date SA TE OFERI SA-TI AJUTI, DAR NICI AZI, NICi MAINE, ci din :acrigurile viitoare"! din castcastigurile VIITOARE". Daca vrei sa-ti ajuti conationalii, le trimiti medicament si cele necesarea "AZI", grabnic (nu de banii din "viitor" au nevoie acum, ci de medicamente si alimente)! Din "castigurile viitoare"?Este pe cat de buna jucatoare, pe atat de penibila! Monfils cred ca o sa se "mandreasca" cu o asa de mare "patrioata"! Patrioata, doar daca si cand o sa aiba "primii bani castigati din premii"!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează