SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

Explicațiile Simonei Halep pentru eliminarea rapidă de la Wuhan: "Muncesc. Aveți răbdare"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 26 septembrie 2017 15:50

Simona Halep a oferit primele declarații după înfrângerea drastică suferită în fața Dariei Kasatkina, 2-6, 1-6, în turul II al turneului de la Wuhan. 

"Cred că Daria a jucat foarte bine azi şi totul a mers în direcţia potrivită pentru ea. De asemenea, eu n-am avut cea mai bună zi. E greu. N-am mai jucat de aproape o lună. E dificil să revii şi să joci. Ea a returnat foarte bine. A jucat excelent şi de pe fundul terenului. Astăzi a fost mai bună decât mine.

Încerc să lucrez la al doilea serviciu şi încerc să pun mai mult efect. Am decis după meciul de la US Open că trebuie să încep să servesc mai bine, să pun mai mult efect şi viteză în mingi, dar asta nu se poate schimba în două săptămâni. Trebuie să am încredere şi să continui să muncesc. Am nevoie de timp. Aşa se întâmplă cu orice în viaţă. Ai nevoie de timp pentru a deveni mai puternic", a declarat Halep, la conferința de presă de după meci. 

Citește aici cronica partidei Simona Halep - Daria Kasatkina 2-6, 1-6

Vezi și: 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (16)
513010058870127
Pop Vasile  •  26 Septembrie 2017, 17:28

Inainte de turneu visa la locul 1 in lume iar acum vine cu scuze si cu motive . Da , locul 2 in lume nu-i putin lucru insa eu cred ca acest clasament este mincinos ...

respect2014
respect2014  •  26 Septembrie 2017, 19:13

Simona. Esti o persoana care a ajuns mai sus ca 99.9% din cei care comentam aici. Nu ne datorezi nimic. Munca ta, banii tai,timpul tau, viata ta,performanetele tale. Dar fara fani, fara noi, sportul nu ar exista. Deci fara noi chiar daca ai castiga toate turneele din lume 10 ani la rand ar fi degeaba. Asa ca iti suntem indispensabili cu bunele si relele noastre. Noi te facem mare chiar daca tot noi te criticam. Ne doare cand pierzi asa, ne doare cand esti la un pas si te impiedici. Poate nu intelegi exact dar proiectam in tine toate iluziile si sperantele noastre pe care nu am reusit sa ni le indeplinim. Chiar si cei care te fac praf se supara in sinea lor cand pierzi asa. E frustrant si pentru noi. Poate o sa ajungi numarul 1, poate nu. Poate o sa castigi un Grand Slem sau poate nu. O sa ramai in istorie ca un mare sportiv. Poti ramane ca cea mai mare. Depinde doar de tine... Inca mai cred chiar daca din ce in ce mai putin. Bafta.

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  26 Septembrie 2017, 17:34

Asta fentează tenisul de câmp, e o mincinoasă !!! Muncește de 6 luni și e ciuca bătăilor peste tot !!! Poate muncește dar se vede că nu pt. a-și îmbunătăți performanțele, ba dimpotrivă(rezultatele vorbesc de la sine) !!! Și atunci pt. ce muncește, dacă ,,muncește,, ???

Vezi toate comentariile (16)
Comentează