SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Fără menajamente! Antrenorul Serenei Williams atac la Halep, Kerber și Muguruza: "Au eșuat"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iulie 2017 10:23

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams și unul dintre cei mai importanți oameni din tenis, a vorbit despre situația actuală din tenis.

Acesta le-a criticat pe Halep, Muguruza și Kerber pentru că încă nu au reușit să se impună în circuitul WTA și pentru că nu domină.

"Serena este însărcinată, Kvitova a fost înjunghiată în mână cu un cuțit, Azarenka a născut, iar Șarapova a fost suspendată pentru dopaj. În tot acest timp, nicio altă jucătoare nu a demonstrat că merită să fie în fruntea clasamentului WTA.

Eu spun adevărul. Halep, Kerber și Muguruza au eșuat în încercarea de a domina tenisul mondial", a declarat Patrick Mouratoglou pentru Tennis Circus.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (29)
1490045771054608
Ion Ionut  •  03 Iulie 2017, 13:22

toti o admiram pe halep pentru performantele din tenis. dar omu are dreptatea lui. halep nu a castigat inca un turneu de mare slem si ar avea culoar pentru asa ceva si nu profita de lipsa unor adversare teribil de bune. asta ne face sa fim frustrati. dincolo de toate partea buna e ca halep e acolo sus, in primele.

claudiu.h12
claudiu.h12  •  03 Iulie 2017, 12:59

Băi murătură, surorile Williams sunt o exceptie, o fortă a naturii. Tu nu ai alt merit decat ca Seerena te-a ales drept antrenor. Ea s.a instaurat regină Wta, prin ceea ce ia dat natura. Tu doar ai stat prin preajma ei cu sfaturi şi căratul rachetelor....

wowmashha
wowmashha  •  03 Iulie 2017, 10:48

:))) sa vezi acu ce patesti turcule .ai indraznit sa te legi de halep.:)))) sunt o mana de postaci pe aici care.i *** si care te vor apostrofa la greu .nu prea le convine sa spuna careva adevarul .vroiam sa scriu halep *** ..:))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează