SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Federer recunoaște: "Nu aș fi avut nicio șansă în fața lui Nadal la Roland Garros"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iunie 2017 08:14

Roger Federer, marele rival al lui Rafael Nadal, a declarat în presa internațională că e conștient de faptul că nu ar fi avut nicio șansă în fața ibericului la Roland Garros, turneu câștigat de Nadal fără set pierdut. 

"Nu aş fi avut nicio şansă împotriva lui Rafa, duminică. Nu la actualul meu nivel pe zgură. Am spus că Rafa va avea un sezon extrem de reuşit pe zgură.

Sincer să fiu, nu prea m-am uitat la tenis în pauză. Doar la scoruri. M-am antrenat şi am petrecut timp cu familia mea. Este imens ce a reuşit Nadal duminică", a declarat elvețianul de 35 de ani, conform L'Equipe. 

Federer, cel care l-a învins pe spaniol de trei ori în 2017, de fiecare dată pe hard, nu a participat la niciun turneu pe zgură, alegând să pregătească în liniște sezonul de iarbă.

Elvețianul va reveni pe teren săptămâna acesta, fiind favoritul principal al turneului de la Stuttgart. 

Rafa Nadal a câștigat duminică turneul de la Roland Garros, după ce l-a învins pe Stan Wawrinka, reușind cel de-al 10-lea său titlu la Paris. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
burgman
burgman  •  14 Iunie 2017, 18:19

Mare campion! Succes Maestro!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează