SPORTURI  »  TENIS  »  AMINTIRE

Simona Halep își amintește cel mai greu moment din carieră: „Mă trezeam noaptea și plângeam”

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages +37   FOTO
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 noiembrie 2020 07:59 / Actualizat duminica, 15 noiembrie 2020 09:22

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a dezvăluit că finala Roland Garros 2017 a fost cel mai dificil moment din cariera sa și cât de greu i-a fost să treacă.

În 2017, Halep era la a doua finală de Grand Slam și era favorită certă în meciul cu letona Jelena Ostapenko, jucătoare care nu câștigase niciun titlu în carieră. Simona a pierdut dramatic meciul, 6-4, 4-6, 3-6, după oră și 49 de minute, deși a condus cu 6-4 și 3-0 și a avut trei mingi de 4-0 în setul doi.

„Cel mai mare avantaj în tenis este că în fiecare săptămână poți să o iei de la început. Au fost meciuri care m-au pus într-o stare grea și apăsătoare pe o perioadă mai lungă. Am avut foarte multe meciuri în care am fost dezamăgită și mi-a fost greu să o iau de la capăt.

Cel mai greu meci a fost finala de la Roland Garros din 2017. Pentru mine, și nu sunt arogantă, era foarte clar că pot câștiga. Am avut set și 3-0 și minge de 4-0... Era greu să pierd de acolo, în momentul în care mă aflam. 

După meciul acela am plâns foarte mult! Au fost zile în care mă trezeam noaptea și plângeam pentru că îmi aduceam aminte de meci! Dar nu am renunțat la antrenament. Am fost dezamăgită și am fost într-o stare foarte, foarte grea, dar mă duceam la antrenament.  Nu am cedat niciun moment! 

Acele două sau trei luni în care m-am simțit foarte prost m-au ajutat să câștig anul următor. Nu regret nicio secundă că am avut acel meci! M-a întărit foarte mult”, a declarat Simona Halep într-un interviu acordat lui Andi Moisescu.

2 titluride Grand Slam are Simona Halep în palmares: Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019)

VIDEO Ion Țiriac, despre șansele Simonei Halep la Roland Garros: „Depinde de un singur lucru! Atunci pornește mașinăria”

Citește mai multe știri din tenis: 

Simona Halep dezvăluie un episod care a lăsat-o cu un gust amar: „Mi-au interzis asta! Au fost momente foarte grele”

Simona Halep primește o reacție promptă după izbucnirea avută: „Îi reamintesc un lucru”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close