SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA

GALERIE FOTO Fosta cucerire a lui Ion Țiriac, viață de lux în Franța: „Am un frumos apartament”. Are un plan major

Laurette Atindehou +47   FOTO
Laurette Atindehou

Articol de GSP - Publicat marti, 25 aprilie 2023 15:00 / Actualizat joi, 27 aprilie 2023 16:42

Încă din 2016 au existat zvonuri că Ion Țiriac, fostul jucător de tenis și cel mai bogat român, ar avea o relație cu Laurette Atindehou, fotomodel, vedetă de televiziune și, mai nou, cântăreață. În prezent, ea trăiește în Franța, a fost la un pas de căsătorie cu un fost fotbalist de la Dinamo și anunță că va avea un proiect la TV.

Miliardarul Ion Țiriac a fost surprins de mai multe ori acum ani de zile în compania lui Laurette Atindehou, cei doi au fost pozați chiar și pe litoralul românesc împreună. În mai multe interviuri, ea a fost întrebată dacă a avut o relație cu omul de afaceri, însă mereu a păstrat discreția.

„Mamă, ce întrebare! Să ştii că întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar n-aş putea să îţi răspund la întrebarea asta. O să las să rămână o enigmă pentru toţi cei care sunt curioşi”, a spus în cadrul unui podcast Laurette, care a fost ajutată de Ion Țiriac în carieră.

Laurette Atindehou
+43 FOTO

Laurette Atindehou: „Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat”

Pentru un videoclip, Ion Țiriac i-a împrumutat lui Laurette o maşină în valoare de 100.000 de euro din parcul lui auto. 

„Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. Este o relație frumoasă de prietenie! E un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, mai dezvăluia ea.

De ceva vreme, Laurette Atindehou a luat drumul străinătății. S-a mutat în Franța căci avea mari planuri alături de fotbalistul Magaye Gueye. Aveau de gând să se căsătorească după trei ani de relație, să-și întemeieze o familie, însă s-au despărțit. Astfel, ea a rămas în Franța, unde spune că duce o viață de lux.

Laurette Atindehou
+43 FOTO

„Momentan locuiesc în Franța însă vin de câte ori este nevoie în România pentru anumite proiecte. Mă gândesc serios la mutarea mea în Paris, deoarece mi-am făcut prieteni, oamenii sunt fără interes. Mă regăsesc și mă simt minunat acolo. Avem un frumos apartament în care locuim și suntem foarte fericite, eu și fiica mea.”, a declarat ea într-un interviu pentru Ciao.

În Franța, Laurette vrea să urmeze cursurile unei școli de masaj și înfrumusețare corporală, iar în România își pregătește revenirea pe micul ecran. „Anul acesta voi avea un proiect TV, lucru care face ca eu să mai stau o perioadă în România urmând apoi să plec din nou, pentru a urma cursurile unei școli de masaj și înfrumusețare corporală în Paris”.

Cu cine s-a iubit în trecut Laurette Atindehou

Dincolo de speculațiile despre o posibilă aventură cu Ion Țiriac, Laurette a avut o relație cu Mihai Ştefan alături de care are o fetiță, pe Serena Luce Maria. Ea a mai fost căsătorită Ciprian Nistor de care a divorțat cu scandal după ce acesta a acuzat-o pe mulatră că l-ar fi înșelat cât el îi ispășea pedeapsa în închisoare.

De la despărțirea de fostul fotbalist de la Dinamo, Magaye Gueye, Laurette nu s-a mai afișat cu niciun iubit.

Citește și alte știri: 

GALERIE FOTO Pentru numărul ei de telefon, Cristiano Ronaldo și-a vândut bolidul Porsche la jumătate de preț

FOTO „Cea mai sexy voleibalistă din lume” se destăinuie: „Mi-ar fi fost mai ușor cu sâni mai mici”

Citește și:

A venit să-l monitorizeze pe Florinel Coman și a tras concluziile: „E plângăcios”
Superliga
A venit să-l monitorizeze pe Florinel Coman și a tras concluziile: „E plângăcios”
„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”
Nationala
„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”
Pleacă de la FCSB după 5 ani » Gigi Becali nu-i prelungește contractul
Superliga
Pleacă de la FCSB după 5 ani » Gigi Becali nu-i prelungește contractul

„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”

Și semafoarele sunt LGBT! Ce a văzut GSP la festivalul Pride din München » Dezmăț total, copii aduși la dansuri provocatoare, evenimente sadomaso pe străzi


Comentarii (13)
kordell
kordell  •  27 Aprilie 2023, 15:53
Postat de yellowstone_vs pe 25 Aprilie 2023, 16:16

iosifeeeeeeeeeeeeeeee pana si mosul ala are gagica :))))))))))) iar tu ai ramas old virgin la 40 de ani :))))))))))))))))))))))))

Care 65-70 ?

VanBasten
VanBasten  •  27 Aprilie 2023, 13:16

Auziti, ba, doreilor? Comentarii cuminti, pozitive ca altfel se supara corifeul Tepelin. Aceasta stire e incadrata la Sporturi-Tenis-Franta. Sportul e sport, tenisul e tenis iar Franta e sa moara Franta. Daca n-ati inteles, mai cititi inca o data editorialul maestrului.

deal1
deal1  •  25 Aprilie 2023, 17:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează