SPORTURI  »  TENIS  »  CINCINNATI

FOTO Epuizat complet » Cum s-a relaxat Darren Cahill după o zi lungă, cu două meciuri pentru Simona Halep

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 august 2018 15:46

Simona Halep, 26 de ani, o va întâlni în această seară pe Aryna Sabalenka (20 de ani și numărul 34 WTA) în semifinale la Cincinatti, nu înainte de ora 23:00, meci transmis pe TV Digi Sport 2 și liveTEXT pe GSP.RO.

Simona a fost nevoită să joace vineri două meciuri la turneul din Cincinnati, după ce ploaia a dat peste cap programul la turneul american. Românca a câștigat ambele partide și a ajuns epuizată la hotel, la fel și antrenorul Darren Cahill.

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani s-a deconectat de la tensiunea meciurilor Simonei într-un mod inedit. Acesta a urmărit pe laptop un meci de fotbal australian, Collingwood Magpies - Port Adelaide Power.

”A fost o zi lungă la turneu, însă sunt aici pentru a doua repriză”, a fost mesajul postat de australian. Acesta este fanul formației din Adelaide, însă nu le-a purtat noroc favoriților, care au pierdut partida, scor 64-105.

John Cahill, tatăl lui Darren, e unul dintre cei mai importanți jucători din istoria lui Port Adelaide, evoluând vreme de 15 ani în tricoul echipei pe care a și antrenat-o de patru ori.

Fotbalul australian e o combinație între fotbal și rugby. Se joacă pe un teren oval, iar fiecare echipă are 18 jucători care încearcă să trimită balonul printre 4 buturi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează