SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

FOTO Simona Halep, mesaj special pe Instagram pentru cel mai vechi om din staff + Darren Cahill s-a implicat în discuție: „Cel mai bun”

Simona Halep și Teo Cercel // Sursă foto: Instagram Simona Halep
Simona Halep și Teo Cercel // Sursă foto: Instagram Simona Halep

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2019 14:19

Simona Halep, 27 de ani, 2 WTA, a cinstit cum se cuvine aniversarea lui Teo Cercel, cel mai vechi om din staff-ul său. Jucătoarea noastră i-a dedicat preparatorului său fizic un mesaj pe Instagram, în ziua în care acesta a împlinit 39 de ani. 

„La mulți ani acestei persoane speciale! Teo Cercel, cel mai bun antrenor și un prieten grozav”, a scris fostul lider mondial pe Instagram. 

Darren Cahill, fostul partener al celor doi, a comentat la postarea Simonei Halep, lăsând, la rândul lui, un mesaj pentru Teo Cercel: „Cel mai bun. La mulți ani, Teo Cercel!”

Halep pregătește sezonul de zgură 

Simona se antrenează în aceste zile pe zgură, în perspectiva duelului cu Franța din Fed Cup (20-21 aprilie), dar și pentru o porțiune solicitantă de sezon, unde are de apărat titlul de la Roland Garros. 

HALEP, MARE FAVORITĂ LA ROLAND GARROS

Simona Halep este vazută de specialiști mare favorită în a-și apăra trofeul de la Roland Garros. Românca are o cotă de 5,50 și e urmată de Elina Svitolina și Serena Williams, ambele cu o cotă de 8,00. Canadianca Bianca Andreescu a urcat spectaculos în opțiunile bookmakerilor, fiind a unsprezecea favorită, cu o cotă de 26,00.

Vezi și: VIDEO Simona Halep is on fire! Sportiva noastră se antrenează intens în sala de forță pentru meciul cu Franța din Fed Cup

Vezi și: GALERIE FOTO Iubita omului din loja Simonei Halep, de o senzualitate incitantă » Imaginile sexy de la plajă postate pe Instagram

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează