SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR 2017

FOTO + VIDEO » Caroline Wozniacki a câștigat Turneul Campioanelor 2017 » Campioana campioanelor! Meci superb în finala Wozniacki - Williams

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 15:11

Daneza Caroline Wozniacki a câștigat Turneul Campioanelor 2017, după ce a trecut de Venus Williams, locul 5 WTA, scor 6-4, 6-4.

Acesta este cel mai important turneu câștigat de Wozniacki, care de luni va urca pe locul 3 WTA, după Simona Halep și Garbine Muguruza.

 

 

Primul set a fost unul echilibrat, jucătoarele alternând momentele bune de joc. Caroline a câștigat setul după un break, deși la 5-3 servise pentru a triumfa, dar Venus câștigase game-ul.

Setul doi a fost dominat cu autoritatea de Caroline Wozniacki. Daneza a controlat fiecare schimb, cedând două game-uri. La 5-1, Caroline a servit pentru a câștiga meciul, dar Venus a făcut rebreak, și-a câșitigat game-ul de serviciu, a mai luat un break și a dus scorul la 5-4. Ulterior, Caroline a făcut un break și a câștigat meciul. Este prima victorie a lui Wozniacki împotriva lui Venus, care are 7 victorii. 

 

 

 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (76)
duffyduck
duffyduck  •  29 Octombrie 2017, 16:49

Doamna Redactie GSP: Limba romani (numită și rromani sau *** autonim: romani ćhib) este limba vorbită de romi. Sa inteleg ca trebuie scriu numai limba romani ca sa nu fie cenzurata?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  29 Octombrie 2017, 16:41
Postat de tihi pe 29 Octombrie 2017, 16:45

Din fericire,vorbesc si romana la fel de bine ca tine,cu toate ca traiesc in afara tarii de peste 15 ani !!!

Rămâi în afara țării !

catalynn
catalynn  •  29 Octombrie 2017, 16:41
Postat de tihi pe 29 Octombrie 2017, 16:17

Wozniacki demonstreaza cine este campioana campionelor...cine este cea mai valoroasa jucatoare a momentului...Wozniacki,care a trimis pe ultimul loc al turneului campioanelor pe number one -Halep,face legea in tenisul feminin !!

Chiar si in romăna ta stricata ai spus un MARE adevar bai tihi! Caroline este jucătoarea momentului! Pt a fi World No. 1 “momentul” ala trebuie sa tina un intreg sezon, de aia bai tihi Navratilova a spus asa cat sa înțeleagă si ultimul prost ca e MULT mai greu sa câștigi un GS pt ca trebuie sa fii in forma 2 saptamani si sa bati pe cele 7 care sortii ti le aduc in fata. Asa se face ca World No. 1 (bai ce-mi place cum suna!) nu au ajuns decat 25 si doar 13 sa încheie si anul pe acea poziție. Si pt cultura ta generală TC nu e niciun CM, e doar un turneu care vine undeva intre P5 Mandatory si GS, fiind castigat de unele gen Domi sau Aga care nu au castigat un GS si spre deosebire de Caro nici macar World No. 1 nu au fost!

Vezi toate comentariile (76)
Comentează