SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA 3-2, FED CUP // VIDEO Monica Niculescu și Irina Begu, scuze adresate Simonei Halep! Au plâns la conferința de presă

FOTO: Raed Krishan +5   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 00:18

România a pierdut semifinala Fed Cup cu Franța, scor 2-3. Monica Niculescu și Irina Begu i-au mulțumit Simonei Halep pentru dăruirea din cele două zile.

  • Simona Halep (2 WTA) s-a impus în fața lui Caroline Garcia, scor 6-7 (6), 6-3, 6-4.
  • Irina Begu, accidentată în final, a pierdut înfruntarea cu Pauline Parmentier, scor 3-6, 6-2, 2-6. 
  • Halep și Monica Niculescu au pierdut meciul de dublu, scor 7-5, 3-6, 4-6. 

Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța.

„Îmi pare rău, au fost câteva puncte care au făcut diferența. Îi mulțumesc Simonei pentru ce a făcut. A luptat din tot sufletul, chiar dacă era obosită. Am încercat să mă hrănesc cu energia suporterilor. Atât am putut. Îmi pare rău. A fost grozav. M-am simțit excelent. Nu mă așteptam să fie atâta lume. Îmi pare rău că nu s-a putut. Nu știu ce să mai zic”, a decarat Monica Niculescu

Irina Begu nu și-a putut ascunde lacrimile: „A fost un punct pe care trebuia să îl câștig. Îi mulțumim Simonei pentru dăruire și suporterilor. Le mulțumim, atât pot să spun”.

 

Vezi și: 

SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA 6-7, 6-3, 6-4 // Darren Cahill, reacție splendidă la final: „Meciul anului!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (75)
ionnis
ionnis  •  22 Aprilie 2019, 09:05

Iarta-ne Simona.... penibil :(

cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 Aprilie 2019, 10:49

Nu ne mai facem bine. În loc să apreciem performanța ( una nemaiatinsă din cretacic incoace!) noi extragem doar neîmplinirile, căutând vinovății și cârtind. Atât s-a putut în actuala componență. Avem pe Halep și restul. Adică niște fete bunicele, de valoare apropiată, care pot produce surprize la un astfel de nivel doar în zi de grație. Miki, Irina, Monica- au fost criticate pe rând și dorite una în locul celeilalte. Miki a fost criticată intens după prima zi, fiind cerută Begu. A intrat Begu, n-a fost bine, trebuia menținută Miki. Să fim serioși! Ăsta e potențialul! Oricum am pierdut la limită, la mare luptă! Să mulțumim întregii echipe pentru prezența în semifinale. Toată stima!

10153314739054939
Cosmin Bajescu  •  22 Aprilie 2019, 12:04
Postat de mikidiki pe 22 Aprilie 2019, 10:55

sa gresit jocul de dublu trebuia sa joace Raluca Olaru o spercialista de dublu nu Simona care ia papat meciul lu Niculeasca trimitind toate mingiile perfect in racheta pt smashul lui Mladenovici iac fiind obisnuita cu jocul de tacaneala care la jocu de dublu nu merge

Daca intra Olaru si pierdeam, toata lumea sarea in capul lui Segarceanu pentru ca nu a folosit cea mai buna jucatoare. Asa a fost sa fie. Realitatea este ca in acest moment avem o singura jucatoare. Simona. Celelalte joaca slab. O arata si clasamentul WTA. Pot mai mult dar, din diverse motive, nu o fac. Poate ca la anul va fi mai bine.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează