SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

GALERIE FOTO Simona Halep, apariție de senzație la BRD Bucharest Open » Lângă cine a văzut meciurile

FOTO: Raed Krishan +4   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2018 17:37

După eliminarea din turul III de la Wimbledon, Simona Halep, locul 1 WTA, se află în vacanță la București și se pregătește de turneele pe hard.

Simona Halep a profitat de momentele libere și a venit la BRD Bucharest Open. Simona a urmărit meciul Irinei Begu, învinsă în două seturi de tunisienca Ons Jabeur, scor 2-6, 1-6. 

Simona a stat în tribună alături de Dumitru Hărădău, directorul turneului, și de George Cosac, președintele Federației Române de Tenis. La finalul meciului Irinei, fanii au asaltat-o pe Simona pentru autografe și poze.

Următoarea competiție la care liderul WTA va lua startul cu siguranță este Rogers Cup, din Canada, care va începe pe 6 august. În 2017, Simona a participat la turneul de la Washington, iar în acest an ar putea participa din nou la competiția care începe pe 30 iulie. După Rogers Cup, Simona va continua să joace la turneele din America. Halep va mai juca la Cincinnati, 13 - 19 august, și US Open, al patrulea turneu de Grand Slam, 27 august - 9 septembrie.

Vezi AICI toate detaliile despre meciurile româncelor de la BRD Bucharest Open

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
10204444699616941
Ion Ionescu  •  18 Iulie 2018, 09:06
Postat de nnapocarepublic pe 17 Iulie 2018, 19:24

I se spunea muma padurii=)))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  17 Iulie 2018, 19:24

I se spunea muma padurii=)))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează