SPORTURI  »  TENIS  »  INOVAȚIE

GALERIE FOTO Viitorul tenisului? Copiii de mingi au fost înlocuiți » Au adus câini la turneul de astăzi din Londra

FOTO: Reuters +2   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 21:38

Turneul demonstrativ de tenis desfășurat sâmbătă la Royal Albert Hall din Londra a avut parte o inovație: copiii de mingi au fost înlocuiți cu niște câini special dresați.

Hattie, Tina și Melvin sunt patrupede special pregătite pentru a ajuta persoanele cu handicap.

"În mod normal sunt pregătiți pentru a ridica obiectele oamenilor cu deficiențe de vedere sau cu handicap locomotor. Nu erau foarte obișnuiți cu tenisul", a glumit Claire Anthony, managerul Canine Aftercare.

Colaborarea cu Tim Henman, fostul mare jucător britanic de tenis, a fost însă un real succes, iar cățeii și-au îndeplinit cu brio misiunea.

2018 12 07t105442z 958940401 rc1c6590c4e0 rtrmadp 3 britain tennis dogs +3 FOTO

Turneul demonstrativ desfășurat anual la Londra, între 6 și 9 decembrie, i-a avut anul acesta printre invitați pe Mansour Bahrami, Juan Carlos Ferrero, Henri Leconte sau Mikael Pernfors, oameni recunoscuți pentru spectacolul pe care îl fac pe terenul de tenis.

Vezi și: 

Simona Halep, entuziasmată: "Când Crăciunul vine mai devreme"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  10 Decembrie 2018, 13:15

Dragii de ei. Asociatia pentru protectia animalelor ce are de zis? Imi pare rau pentru copii care ar putea castiga si ei un banut cinstit...

dragos_chiva
dragos_chiva  •  09 Decembrie 2018, 12:35

Sunt curios cu ce fel de animale vor fi înlocuiți organizatorii de turnee de tenis și jucătorii de tenis pensionari....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează