SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP OUT DE LA US OPEN

Halep - Șarapova // Rusoaica, acuzată că a jucat murdar cu Halep! » Replici dure: "Trebuie schimbat regulamentul"

FOTO:REUTERS
FOTO:REUTERS

Articol de GSP - Publicat marti, 29 august 2017 10:34

Americanul Brad Gilbert, unul dintre cei mai importanți antrenori de tenis din istorie, propune schimbarea unui regulament din tenis după o întâmplare petrecută în timpul partidei dintre Halep și Șarapova, 4-6, 6-4, 3-6, din primul tur al turneului de la US Open.

Imediat după pierderea setului secund, Șarapova și-a luat o pauză de vestiar, unde a petrecut aproape 10 minute, scoțând-o pe Halep din ritm chiar în momentul în care românca traversa un moment pozitiv.

În opinia antrenorului american, jucătorii și jucătoarele nu ar trebui să stea mai mult de cinci minute în pauzele de vestiar.

"Cu siguranță nu-mi place această regulă. Ar trebui să aibă voie maximum cinci minute, iar apoi, dacă nu se întorc, să fie penalizate cu câte un punct la fiecare 30 de secunde", a scris Brad Gilbert pe Twitter.

Publicația americană Fox Sports a tratat pe larg subiectul, publicând și reacțiile cititorilor de pe twitter, care au criticat vehement atitudinea rusoaicei:

Halep a comentat și ea la conferința de presă gestul Șarapovei. "Așa face mereu ea, m-am obișnuit! Când joc împotriva ei, face acest lucru mereu. Nici nu m-am mai gândit la asta. Este stilul ei și nu vreau să comentez mai mult", a mărturisit românca.

Simona Halep părăsește US Open în primul tur după o înfrângere pe muchie de cuțit cu Maria Șarapova, la capătul unui meci de aproape trei ore

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (74)
100002473541087
Danut Ognean  •  30 August 2017, 11:58

sharapova a luat pauza de vestiar sa-si injecteze sau sa inghita droguri de aceea si-a luat dopata pauza de vestiar! trebuia cerut test antidoping dupa meci

sexilian
sexilian  •  30 August 2017, 10:48
Postat de sexilian pe 30 August 2017, 10:46

cand joaca cu sh sa joace numai cu spatele........pana pierde un meci....

macar unul,sa ne SIMTEM si unii bine....

sexilian
sexilian  •  30 August 2017, 10:46

cand joaca cu sh sa joace numai cu spatele........pana pierde un meci....

Vezi toate comentariile (74)
Comentează