SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA WASHINGTON

Halep și-a aflat adversara din primul tur de la Washington » Cum arată traseul + alte două românce participă

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iulie 2017 09:12

Simona Halep va participa începând cu săptămâna viitoare la turneul de la Washington, dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

Românca, locul 2 WTA și principala favorită a turneului american, se va duela în primul tur cu favorita gazdelor, Sloane Stephens. Aceasta revine după o accidentare și este pe locul 926 WTA, fiind beneficiara unui wild-card.

Până acum, cele două s-au duelat de 5 ori, iar Simona a câștigat de 3 ori, ulima dată în 2015, la Miami. Organizatorii urmează să anunțe ziua și ora de disputarea a meciului Simona Halep - Sloane Stephens.

Dacă trece de Stephens, Halep se va duela în turul II cu Shelby Rogers sau Mariana Duque-Marino. În sferturi, românca se poate duela cu Ekaterina Makarova, iar în semifinale ar putea da peste Jelena Jankovici. În finală, pe Halep ar putea să o aștepte un meci cu Genie Bouchard sau Kristina Mladenovici.

La Washington vor mai juca Monica Niculescu, care se va duela cu Nao Hibino, și Patricia Țig, care va avea ca adversară o jucătoare venită din calificări.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (11)
1650053691908998
Milos Ratulea  •  31 Iulie 2017, 20:13

Sloane Stephens a fost multa vreme accidentata ; asa se explica locul pe care este situata in prezent. Nu joci, nu obtii puncte si cazi in clasament. Stephens nu trebuie subestimata si Halep nu trebuie luata, mereu, in bataie de joc pentrca oricum am suci lucrurile ea este nr. 2 mondial. In consecinta, eu ii doresc mult succes pe hard.

indolentu
indolentu  •  30 Iulie 2017, 21:56
Postat de tihi pe 29 Iulie 2017, 15:03

Ce frumos...senzational !!! Halep joaca cu o jucatoare de pe locul 926 WTA.Incet cu incetul va juca si cu jucatoare de sub locurile 1000. Asa sigur ca ajunge nr. 1 mondial...de ce nu incepe cu Maria Sarapova,Pliskova sau Kerber....si sa vedem mai ajunge in turul doi ....Dar liniste,ea a pierdut si cu jucatoare de pe locurile 100-200 WTA.Cine stie,poate pierde si acum !

hihi covalact cum a fost la botosani?doar 5?daca luati sase ierau iegzact ca de la halep cu babos a voastra si inca ceva babos timea mai joaca la vreun turneu sau doar ciardasu?

indolentu
indolentu  •  30 Iulie 2017, 21:49
Postat de Ion Ionescu pe 30 Iulie 2017, 16:51

La cat de incet iti functioneaza aia 2 neuroni...nu ma mai mir la comentariile tale!

lasa l ma saracu ca iel ie da la sfintu ghiorghie si ie fan pepsi sf ghiorghie aia care si au luat 5 de la botosani

Vezi toate comentariile (11)
Comentează