SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Ilie Năstase a comentat ultimul scandal din tenis: „Simona Halep nu ajungea aici dacă părinții ei nu erau înstăriți”

Fostul mare tenismen Ilie Năstase (74 de ani) a comentat dezvăluirile făcute recent de Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) despre Federația Română de Tenis.
Fostul mare tenismen Ilie Năstase (74 de ani) a comentat dezvăluirile făcute recent de Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) despre Federația Română de Tenis.

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 17:06 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 17:55

Fostul mare tenismen Ilie Năstase (74 de ani) a comentat dezvăluirile făcute recent de Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) despre Federația Română de Tenis.

Ilie Năstase: „Dacă părinții ei nu erău înstăriți, Simona Halep nu ajungea unde a ajuns”

„Este în trecut acest conflict și aşa va rămâne. Dar așa a fost! Dacă nu erau părinții ei mai înstăriți, nu ajungea unde a ajuns. Nu este doar cazul ei. Toți am pățit același lucru, nu doar ea.

Nu am avut șansa să ne naștem într-o țară bogată. Bine, ţara este bogată, dar au sărăcit-o alții. Nu s-a investit în sport și, dacă nu se investește în sport, o să investim de zece ori mai mult în sistemul sanitar”, a declarat Năstase pentru Prosport.

Despre Federatie... Am avut și momente mai puțin bune. Menționez pentru prima dată în viața mea. În 2011, când am jucat în turul III pentru prima dată la un Grand Slam, la Australian Open, trebuia să vin în februarie acasă și să joc la Fed Cup. Și am făcut ruptură la abdomen. Am anunțat înainte că nu voi putea participa pentru că am o ruptură. 

Am zis că voi trage tare și o să joc cât pot la Australian Open și după aceea voi lua o pauză. Și mi s-a comunicat că nu mai am voie să mă antrenez la Centrul Național de Tenis. Au fost momente foarte grele pe care eu le-am ținut în mine. Nu am vorbit despre asta, dar a venit momentul să o spun
Simona Halep

Chiar nu știu ce s-a întâmplat atunci, chiar nu îmi amintesc. Îmi pare rău dacă Simona a declarat lucrul acesta. Eu mă îndoiesc că nu a primit nimic de la Federație, dar nu contează! Întotdeauna îți reamintești lucrurile mai puțin bune. Să își reamintească mai bine episodul Budapesta, când ea avea 16 sau 17 ani și eu am nominalizat-o în echipa națională.

Ar fi mai bine dacă și-ar aminti că, atunci când eu eram căpitan la Fed Cup, am fost primul căpitan care a nominalizat-o în echipa națională, pe când ea avea 17 ani, după ce a făcut semifinală la juniori, la Australian Open! Nu știu dacă a declarat cu rea intenție ceea ce a declarat, dar îi reamintesc lucrul acesta. Puneți dumneavoastră în balanță și cântăriți ce s-a întâmplat. Eu am nominalizat-o în echipă în detrimentul unor jucătoare care erau mult mai bine clasate
Ruxandra Dragomir

VIDEO Simona Halep, antrenament intens la sală

Citește mai multe știri despre tenis:

Daniil Medvedev, campionul de la Londra, își explică gesturile: „Anul trecut, în timpul US Open-ului, am decis că nu voi sărbători în niciun fel succesele!”

Noi vești despre Australian Open 2021 » Când ar juca Simona Halep următorul turneu de Grand Slam

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (2)
viforul
viforul  •  23 Noiembrie 2020, 19:21

Cit privește statul roman, acesta nu a investit in aport și nici nu va investi in domeniul sanitar! Asta pentru ca nu are cu ce!

viforul
viforul  •  23 Noiembrie 2020, 19:19

Tenisul nu a fost și nu va fi pentru oameni săraci!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează