SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Ilie Năstase nu s-a putut abține » Cum a comentat ținuta Serenei de la Roland Garros: "Văd că lucrurile s-au schimbat"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 31 mai 2018 11:45

Ilie Năstase (73 de ani) și Serena Williams (36 de ani) au avut o relație tensionată în ultimii ani. Românul a fost în spatele mai multor declarații rasiste sau xenofobe care o vizau pe aceasta, iar americanca i-a răspuns de fiecare dată.

Năstase nu a ezitat să-și exprime opinia cu privire la ținuta inedită aleasă de Serena Williams pentru ediția din acest an de la Roland Garros, echipament care a stârnit zeci de mii de reacții pe rețelele de socializare.

"Am înţeles că ar avea ceva probleme cu circulaţia sângelui. Nu ştiu exact de ce a apărut aşa. Dacă regulamentul permite aşa ceva, spectatorii sunt cei care vor putea spune dacă sunt de acord sau nu cu o astfel de apariţie a ei.

Eu ştiu că tot timpul am jucat în echipament de culoare albă. Între timp, văd că lucrurile s-au schimbat", a declarat fostul lider mondial, potrivit TV Telekom Sport.

Năstase greșește însă când admite că a evoluat toată cariera doar în echipament alb. Dovada, în videoclipul de mai jos: 

Vezi și:

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (11)
fibra
fibra  •  31 Mai 2018, 13:56

De data asta cat e Nastase de slobod la gura,nu a spus nimic incriminator. La corpul pe care il are acea tinuta a fost dezgustatoare si nu am urmarit meciul din aceasta cauza.

undergrant
undergrant  •  31 Mai 2018, 13:01

Despre ce declaratii rasiste sau xenofobe este vorba in subtitlu?! Cum de s-a ajuns ca niste glume de prost-gust, dar atat, sa fie taxate ca incriminatoare?! Haideti s-o lasam mai usor cu mizeria aia numita corectitudine politica... Cata sensibilitate la unii care nu stiu sa scrie!

ifrimvictor
ifrimvictor  •  31 Mai 2018, 14:18
Postat de deva1 pe 31 Mai 2018, 13:29

Mai știți cântecul "Black magic woman" a lui Carlos Santana din anii "70!!! Sau "She' s a Lady" a lui Tom Jones ? Cam cu asta seamănă Serena. Halep o va bate măr!

daca imi permiti, "black magic woman" au compus-o cei de la "fleetwood mac"..versiunea lui santana e doar cea mai celebra..but good point

Vezi toate comentariile (11)
Comentează