SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Jelena Ostapenko și-a făcut strategia pentru finala cu Simona Halep: "Așa trebuie să joc ca să câștig"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iunie 2017 15:25

Letona Jelena Ostapenko a vorbit despre strategia pe care vrea să o pună în aplicare în finala de la Roland Garros cu Simona Halep, care va avea loc mâine, în jurul orei 16:00.

Jucătoarea de 20 de ani crede că trebuie să practice un joc foarte agresiv dacă vrea să aibă șanse în fața Simonei și simte că este avantajată de zgura de pe arena Philippe Chatrier.

"Sunt pregătită de finală. Simona e o jucătoare foarte mare, într-un meci cu ea trebuie să fiu foarte agresivă, să-mi fac jocul meu, dar va fi un meci greu și trebuie să fiu pregătită. Mă descurc foarte bine pe zgură și cred că zgura de aici de la Paris e una specială, fiind una foarte rapidă, care mi se potrivește foarte bine. 

Am primit o mulțime de telefoane din Letonia, chair și președintele țării ( n.r. - Raimonds Vejonis) m-a sunat. A fost frumos că am primit ațâta atenție. 

O să discut despre finală cu antrenoarea mea, dar și cu mama, pentru că și ea este antrenoare. Sunt deja în finală și o să intru ca să mă bucur de șansa pe care o am", a spus Ostapenko, la conferința de presă de azi.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
olaru_andrei
olaru_andrei  •  09 Iunie 2017, 16:59
Postat de ray51 pe 09 Iunie 2017, 15:44

Asa fatuco, joaca agesiv...

BAI BAIATULE....invata limba romana!

mplttev
mplttev  •  09 Iunie 2017, 16:11

Agresivă, agresivă dar să nu rupi lanțul ! Oricum, la sfârșitul meciului o să rămâi cu dinții rânjiți.

597667370336981
Kitty Mace  •  09 Iunie 2017, 22:01

Simona, nu te lasa dominata de fetita asta ca are un forehand mai rapid ca Murray& peste el ca winnere in 6 meciuri(245)...Bafta Simona!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează