SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

Karolina Pliskova vrea schimbarea regulamentului după eșecul cu România din Fed Cup: „Ar trebui să refuzi participarea”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2019 16:47

Karolina Pliskova (26 de ani, 5 WTA) s-a retras de la WTA Doha, înlesnind drumul Simonei Halep (27 de ani) către locul 2 în clasamentul mondial. Cehoaica, învinsă de România în Fed Cup week-end-ul trecut, se plânge de programul încărcat. 

  • România s-a calificat în semifinalele Fed Cup, unde va înfrunta Franța, după o victorie cu 3-2 în fața Cehiei. Pliskova a câștigat meciul împotriva Mihaelei Buzărnescu și a cedat contra Simonei Halep.

„Cu siguranță ar fi mai bine ca la Fed Cup să se joace vineri și sâmbătă, în loc de sâmbătă și duminică. Am aprecia o zi liberă în plus, am avea timp să călătorim omenește, nu pe grabă, către următorul turneu.

Dacă vrei să joci la Doha și Dubai, ar trebui să refuzi participarea în Fed Cup. Anul trecut nu m-am simțit deloc bine în Qatar. E dificil să treci de la un meci pe răcoare, în sală, la unul în căldură”, a declarat Pliskova într-o conferință de presă.

Vezi și: 

Maria Sharapova, tot mai aproape de momentul retragerii? Decizia luată de rusoaică: „A fost o mare problemă anul trecut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  14 Februarie 2019, 21:24

Ce sa spuna si Pliskova dupa eliminarea din Fed Cup ? Ca i-a mers rau, ca a racit, ca a obosit, ca a trecut de la frig la cald etc. Trebuia sa refuze participarea la Fed Cup si le-am fi batut poate mai clar, 4-1, de exemplu. Nu trebuie sa le plangem de mila cehoaicelor, ca au destule turnee castigate si in Fed Cup si in turneele WTA, mai mult decat Simona chiar in ultimul an.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  14 Februarie 2019, 18:22

Nu prea e caldura zilele astea in Qatar, serios. Dar e ceva adevar in spusele ei. E drept ca exista riscul ca meciurile de vineri sa aiba mai putini spectatori, desi 2 partide pot fi programate si mai spre seara.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează