SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

Kim Clijsters „a chinuit-o” pe Muguruza la revenirea în circuit și a oferit lovituri senzaționale! VIDEO cu cele mai tari schimburi

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 17 februarie 2020 18:14

Belgianca Kim Clijsters (36 de ani) a pierdut primul meci de la revenirea în circuit, scor 2-6, 6-7(6), în fața spanioloaicei Garbine Muguruza (26 de ani, 16 WTA). 

Kim Clijsters jucase ultimul meci oficial la US Open 2012, dar a pus-o serios la treabă pe Muguruza, finalista de la Australian Open, într-un meci din turul I de la Dubai. Primul set a fost unul blitz, câștigat de Garbine 6-2, după doar 33 de minute. Deși scorul este unul categoric, Clijsters a punctat la capitolul artistic, cu lovituri spectaculoase de forehand. Belgiencei i-a lipsit însă precizia. 

Clijsters - Muguruza, aproape de set decisiv

Belgianca și-a ridicat treptat nivelul jocului. Și-a etalat toate armele, în frunte cu forehand-ul ucigător, a profitat și de erorile neforțate ale spanioloaicei și a fost aproape să împingă partida în decisiv. A cedat însă în tie-break, la 6.

4 titluri de Mare Șlemare Kim Clijsters în palmares (Australian Open 2011 și US Open 2005, 2009, 2010)

Muguruza - Halep, posibil duel în semifinale

Muguruza va juca în turul următor împotriva câștigătoarei meciului Veronika Kudermetova (39 WTA) - Dayana Yastremska (26 WTA). Jucătoarea din Spania se află pe aceeași jumătate de tablou cu Simona Halep. Cele două se pot întâlni în semifinalele de la Dubai.

VIDEO // Clijsters - Muguruza, cele mai tari lovituri

Vezi și: 

VIDEO Simona Halep și-a aflat adversara de la Dubai » O va înfrunta pe Ons Jabeur, una dintre cele mai spectaculoase jucătoare din circuit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează