SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Maria Sharapova s-a desprins de cariera pe care a avut-o în tenis: „Dacă ai veni la mine acasă, nici nu ai ști că am jucat”

Maria Sharapova FOTO Imago Images
Maria Sharapova FOTO Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2023 23:07 / Actualizat sambata, 16 decembrie 2023 23:39

Maria Sharapova (36 de ani) a participat zilele trecut la un podcast cu actorul Dax Shepard în care a vorbit despre tenis și despre cum a lăsat în urmă partea aceea din viața sa.

Maria Sharapova s-a retras din tenis în 2020 după o carieră în care a câștigat cinci turnee de Mare Șlem, a fost lider mondial și a fost suspendată pentru dopaj timp de 15 luni. Interviurile cu rusoaica stabilită în SUA au devenit din ce în ce mai rare, însă zilele trecute a fost invitată la podcastul actorului Dax Shepard.

Maria Sharapova, care a devenit mama unui băiețel alături de logodnicul său Alexander Gilkes în iunie 2022, a vorbit despre cariera sa, dar și despre aspectele mai puțin plăcute ale tenisului. Unul dintre ele fiind atunci când pierzi o finală de Mare Șlem.

„În ce alt sport la festivitatea de premiere este și echipa care pierde? Persoana care pierde primește un trofeu pentru locul secund în timp ce zeci de mii de oameni te privesc în timp ce plângi, ești supărat și trist. În tenis, nu e medalie de argint”, a spus Sharapova.

Maria Sharapova: „Înfrângerea te pregătește pentru a câștiga”

Apoi a continuat: „Întotdeauna am crezut că a pierde te pregătește pentru a câștiga. Poate că aceasta este o lecție pe care am învățat-o de la tatăl meu sau poate că este ceva ce am învățat pe parcurs. Atunci când câștigi un meci te bucuri cu echipa și treci la următorul, dar când pierzi te întorci la lucrurile de bază, mergi la echipa ta și ai discuțiile dificile”.

Sharapova a dezvăluit că în casa în care locuiește nu există nimic care să-i aducă aminte de cariera din sport. „Dacă ai veni la mine acasă, nici nu ai ști că am jucat tenis. Este special, dar mergi mai departe foarte repede după ce termini cu tenisul”, a spus Maria.

De ce nu vrea Maria Sharapova să comenteze tenis

Ea a mai spus și de ce nu-și dorește să comenteze meciuri de tenis: ”Nu sunt cineva care spune multe, nu vorbesc tot timpul doar ca să vorbesc. Sunt mai mult un observator și vreau să spun ce simt. Nu cred că aș putea fi un bun comentator pentru că pur și simplu nu-mi place să umplu aerul cu cuvinte”.

Citește și: 

Cum funcționează relația dintre Gael Monfils și Elina Svitolina » Francezul a dezvăluit cele 3 secrete
ATP
Cum funcționează relația dintre Gael Monfils și Elina Svitolina » Francezul a dezvăluit cele 3 secrete
Altă așteptare chinuitoare? Apropiatul Simonei Halep, despre ce urmează la TAS: „Asta e problema, nu e chiar așa ușor”
SIMONA HALEP
Altă așteptare chinuitoare? Apropiatul Simonei Halep, despre ce urmează la TAS: „Asta e problema, nu e chiar așa ușor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
rva4
rva4  •  17 Decembrie 2023, 11:46
Postat de Misu1950 pe 17 Decembrie 2023, 07:57

Pai nici nu a prea jucat, doar asa printre urlete...

Halepistule, văd că și acum te mai înțeapă la ficat cum dădea de pământ permanent, pe oriunde o prindea, cu *** a ta, Masha cea frumoasă!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Misu1950
Misu1950  •  17 Decembrie 2023, 07:57

Pai nici nu a prea jucat, doar asa printre urlete...

zb59
zb59  •  17 Decembrie 2023, 00:51

Frumoasa si desteapta rusoaica! ‘ Nu cred că aș putea fi un bun comentator pentru că pur și simplu nu-mi place să umplu aerul cu cuvinte“. Poate citesc aceasta declaratie si cei ce comenteaza meciurile de fotbal din Liga 1!:))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează