SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

"Maria Sharapova va avea mai mult succes decât în tenis" » Agentul rusoaicei amplifică zvonurile retragerii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 16:54

Max Eisenbud, agentul rusoaicei Maria Sharapova (31 de ani, 29 WTA), crede că fostul lider mondial va avea mai mult succes în afaceri decât în tenis. Maria deține compania producătoare de dulciuri Sugarpova.

"În 2004, după ce Maria s-a impus la Wimbledon, a simțit nevoia să facă ceva nou. A vrut să intre în afaceri și a reușit.

Acum conduce o companie imensă. De la bun început a fost curioasă, a urmat cursuri, s-a întâlnit cu lideri din domeniu, a căutat inspirație.

A studiat piața și a spus că ea poate face totul mai bine. Din acel moment am realizat că va avea mai mult succes în afaceri decât în tenis", a declarat Eisenbud conform Sport-express.ru.

500.000 €a fost investiția inițială a Mariei Sharapova

Declarația lui Ensenbud privind viitorul rusoaicei vine la doar câteva zile după ce Sharapova a dat de înțeles că e timpul să lase locul noii generații din tenis. Detalii AICI. 

Vezi și: SIMONA HALEP // VIDEO Simona Halep a primit încă o distincție: în ce oraș a devenit cetățean de onoare liderul mondial

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  29 Noiembrie 2018, 10:29

Cum iti poate schimba viata un scandal ! Bine, nu o plang pe Maria si chiar ii urez succes in afaceri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează