SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP LOCUL 1 WTA

Martina Navratilova e cu ochii pe Simona Halep » Cere ca liderul mondial să își schimbe jocul: "Restul jucătoarelor nu se vor bate singure"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 09:51

Martina Navratilova, 61 de ani, fost lider WTA și câștigătoare a 18 titluri de Grand Slam, a vorbit despre Simona Halep, 26 de ani, și a spus că jucătoarea noastră trebuie să câștige un turneu de Mare Șlem, dar să fie mai agresivă în joc.

"Știm deja că poate fi numărul 1 mondial, dar acum trebuie să câștige un turneu Grand Slam pentru a întări acest lucru. Ador să mă uit la meciurile ei, pentru că are o mișcare atât de bună pe teren. Îmi place jocul ei de picioare și cum își pregătește loviturile. Cred că trebuie să fie mai agresivă!

Un jucător ajunge la un anumit nivel când nu ratează lovituri. Dar nu poți câștiga Grand Slam-uri doar fără să faci greșeli, trebuie să aduci și altceva pe teren. Celelalte jucătoare nu se vor bate singure. Trebuie să le bați tu!

Iar pentru a face asta trebuie să fie mai agresivă. Trebuie să stea mai aproape de linia de fund și să se afle la conducerea punctelor", a spus Navratilova la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
t0ni
t0ni  •  02 Aprilie 2018, 00:10
Postat de gtn5 pe 01 Aprilie 2018, 12:41

mai are o varianta halepoasa,adversarele sa se accidenteze sau sa ramana gravide.

Esti penibil!

mere_acre
mere_acre  •  01 Aprilie 2018, 20:31

și eu am zis asta...

bodrin
bodrin  •  01 Aprilie 2018, 14:33

Dupa umila mea parere, ca sa castigi un turneu de Grand Slam, mai trebuie sa si poti face asta! Din pdv fizic, tehnic si mental...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează