SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

Mihaela Buzărnescu, prima reacție după ieșirea nervoasă la adresa antrenoarei: „Nu mi-a zis nimic de rău”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 21:47

Mihaela Buzărnescu (29 WTA) a fost eliminată de Jelena Ostapenko în turul I de la Doha, scor 1-6, 6-4, 2-6. Românca a vorbit despre ieșirea nervoasă la adresa antrenoarei Justyna Jegiolka.

  • Simona Halep e singura românca rămasă pe tabloul principal de la Doha. Mâine, de la 17:30, o va înfrunta pe ucraineanca Lesia Tsurenko, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport. 

„Și Ostapenko a venit de la Fed Cup, nu e o scuză. Sunt tristă, pentru că am avut șanse în setul decisiv, dar nu am reușit. Vântul m-a deranjat, nu puteam să arunc mingea și de asta am avut și multe greșeli la serviciu.

Nu sunt supărată pe antrenoare, ne înțelegem super bine. Mai spun și eu unele lucruri la nervi, dar ea știe și la final totul este ok. Suntem foarte apropiate, știe că orice spun nu este valabil. Nu mi-a zis nimic de rău, nu avem nicio problemă”, a declarat Buzărnescu pentru TV Digi Sport. 

Vezi și: 

CLASAMENT WTA // Serena Williams revine în TOP 10! Profită de retragerea lui Wozniacki » Halep, la o victorie de locul 2

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  13 Februarie 2019, 10:59

Miki, un *** ti-ar prinde bine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  13 Februarie 2019, 10:10

Pacat de munca si talentul ei. *** o trag inapoi. Trebuie sa lupte cu acest *** pe care tot ea si la creiat. Sau sa se retraga.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  13 Februarie 2019, 08:59

Probabil ca l-a acea sedinta foto i-o venit ideea neinspirata, de a-si face injectii in buze!La sedinta foto o fi ajutat-o, dar pentru tenis si-a facut un mare deserviciu!In afara de faptul ca s-a desfigurat,cand joaca se vede ca are probleme de respiratie,e mereu cu gura cascata,parca nu are aer!Cum se zice,a ramas cu buza umflata!La propriu si la figurat!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează