SPORTURI  »  TENIS  »  MELBOURNE

Moment jenant după finala Simona Halep - Veronika Kudermetova: „Vreau să îi mulțumesc soțului, care a plecat ...”

Veronika Kudermetova a pierdut în două seturi finala împotriva Simonei Halep, foto: Imago
Veronika Kudermetova a pierdut în două seturi finala împotriva Simonei Halep, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 10:35 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 15:46

Rusoaica Veronika Kudermetova a pierdut în două seturi finala împotriva Simonei Halep și a avut parte de un moment jenant după partidă de la Melbourne Summer Set. 

În vârstă de 24 de ani, Veronika este căsătorită și antrenată de Sergei Demekhine, care a fost filmat în tribunele de la Melbourne în timpul finalei. Acesta a privit foarte grav meciul și a avut mai multe replici aprige cu jucătoarea, după care nu a rămas și la festivitatea de premiere, alegând să părăsească arena. 

În discursul pe care l-a susținut din postura de finalistă, Veronika a părut vizibil afectată de moment: 

„În primul rând, aș vrea să vă mulțumesc tuturor celor care ați venit să ne urmăriți, e o plăcere să joc în fața voastră. De asemenea, vreau să o felicit pe Simona pentru această săptămână foarte bună și încă un titlu. În final, vreau să-i mulțumesc antrenorului meu, care a plecat(n.r. - râde jenată). Mulțumesc pentru sprijinul din această săptămână”. 

+12 FOTO

Ce a spus Simona Halep după finala cu Veronika Kudermetova

E o plăcere să am încă un discurs aici, pe acest teren frumos. În urmă cu 4 ani (n.r. - finala Australian Open din 2018) nu am câștigat, dar m-am bucurat de meci. E cu adevărat frumos să mă întorc aici și să joc în fața voastră. Vă mulțumesc pentru sprijin, e mereu o plăcere, iar voi mă ajutați să câștig aici. 

Veronika, felicitări pentru această săptămână. Știu că astăzi nu ai jucat la cel mai bun nivel, dar a fost un meci bun. Îți urez succes la Australian Open, este mai important. Îi mulțumesc echipei mele că este alături de mine, știu că nu e ușor să lucreze cu mine. Haideți să continuăm să câștigăm, îmi place sentimentul ăsta. Australia e o parte din inima mea, am spus asta de multe ori. 

L-am văzut pe Darren, aș vrea să-i mulțumesc că a venit să mă vadă. Nu mai e antrenorul meu, dar e parte din familia mea. Simt că fac parte din Australia, așa că vă mulțumesc încă o dată! Mulțumiri directorului turneului, tuturor celor care au făcut ca turneul să se joace. 

Știu că trecem prin vremuri grele, dar ne simțim în siguranță aici. E foarte bine să avem aceste condiții înainte de Australian Open. Vă mulțumesc, ne revedem la Australian Open.

- Simona Halep 

Cristian Tudor Popescu, entuziasmat după titlul câștigat de Simona Halep la Melbourne: „Dorința de a câștiga e intactă! Și mai e un semn bun”
MELBOURNE SUMMER SET 1
Cristian Tudor Popescu, entuziasmat după titlul câștigat de Simona Halep la Melbourne: „Dorința de a câștiga e intactă! Și mai e un semn bun”

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Veronika Kudermetova

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep, descătușată după ce a cucerit primul trofeu din 2022: „Să continuăm să câștigăm, îmi place sentimentul”

Noua elevă a lui Darren Cahill a câștigat al doilea trofeu al carierei

Darren Cahill, fanul numărul 1 al Simonei Halep » Cum a fost surprins după succesul de la Melbourne

Simona Halep, avertizată înainte de Australian Open

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (16)
486296171535958
Nelu Stanciu  •  10 Ianuarie 2022, 08:31

Obişnuitele diversiuni de maidan, ca să ocoliţi un subiect care nu vă convine. Mai ales că iar aţi uitat să ne spuneţi cum a sărit Sorana dintr-un avion în altul.

xing_ro2
xing_ro2  •  09 Ianuarie 2022, 20:12

Din 3/5 meciuri au fost cu jucătoare top 80 ....tu la ce ești top 80 in the world ?? Tu ești un ratat ce pariază 2 lei pe la nush ce casa de pariuri și plange prin comentarii ....ea are 40 mil $ din tennis ...tu nu ai 10 lei de o pleska ....*** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucv1948
ucv1948  •  09 Ianuarie 2022, 12:33

Bravo Simona !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează