SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

Motivul inedit pentru care Simona Halep l-a ales pe Thierry van Cleemput

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 18:39

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a vorbit despre motivele care au dus-o la colaborarea cu antrenorul belgian Thierry van Cleemput.

  • Simona Halep joacă miercuri în optimile de finală de la WTA Doha, contra ucrainencei Lesia Tsurenko (24 WTA). Partida e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport.

„L-am admirat întotdeauna pe David Goffin. Îmi plăcea jocul lui și faptul că se mișca rapid pe teren, era extrem de agil. Cu Thierry m-am antrenat doar o săptămână. Nu am putut schimba mare lucru într-un timp atât de scurt.

Este o persoană bună și abia aștept să văd cum va decurge colaborarea dintre noi”, a declarat Halep într-un interviu acordat pentru WTA.

Thierry van Cleemput (50 de ani) a colaborat cu David Goffin între 2014 și 2019.

Goffin, în cădere liberă

David Goffin (21 ATP) are un început slab de an. Astăzi a mai suferit o eliminare prematură, în primul tur de la Rotterdam. A pierdut în două seturi contra francezului Gael Monfils (33 ATP), scor 6-7(5), 5-7.

Belgianul continuă astfel startul dezagmăgitor de 2019, cu eliminare în primul meci la Doha, contra lituanianului Berankis, doar tur 3 la Australian Open și înfrângere în turul 1 la Montpellier.

Vezi și: 

CLASAMENT WTA // Serena Williams revine în TOP 10! Profită de retragerea lui Wozniacki » Halep, la o victorie de locul 2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
trake
trake  •  13 Februarie 2019, 07:31

Este mai ieftin.

lapusneanul
lapusneanul  •  13 Februarie 2019, 00:27

articol nesemnat, deci nu am pe cine sa intreb ce fel de *** a tras cand a ajuns la concluzia ca simona i-a furat( asa se intelege daca citesti printre randuri ) antrenorul belgianului deoarece ii placea jocul acestuia..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează