SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢII

Navratilova o avertizează pe Simona Halep: "Așa nu poți câștiga un Grand Slam"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 24 octombrie 2017 15:32

Martina Navratilova, 61 de ani, una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie, a comentat jocul Simonei Halep.

Cehoaica, câștigătoare a 18 turnee de Grand Slam, spune că SImona are un joc sigur, care a ajutat-o să urce pe locul 1 WTA, dar că îi va fi greu să câștige un turneu de Grand Slam în acest fel.

"Tenisul-procentaj te urcă pe primul loc, dar nu îți aduce turnee de Grand Slam. Acolo ajungi să te duelezi cu jucători în formă, iar contra lor trebuie să joci un tenis mai mult decât procentual

În finala de la Roland Garros (n.r. pierdută de Halep cu Ostapenko), Simona a jucat precaut și a fost aproape de a câștiga. A avut și multe momente în care a încercat câteva lovituri decisive, dar în momentele importante nu a riscat. A plătit pentru asta.

După înfrângerea asta, Halep a devenit mai bună în momentele-cheie. 

Eu cred că e mai greu să termini anul pe primul loc WTA decât să câștigi un turneu de Grand Slam. Să ajungi pe locul 1 trebuie să joci grozav și să ai un tenis consistent. Trebuie să fii mai bun decât toți. La un Mare Șlem poți prinde două săptămâni bune și să câștigi. Doar trebuie să fii mai bun decat cei 7 jucători cu care te duelezi", a spus Navratilova pentru site-ul WTA.

332 de săptămânia stat Navratilova pe locul 1 WTA, fiind pe locul 2 all-time

Citește și: Darren Cahill dezvăluie secretul marii schimbări făcute de Simona Halep: "Nadal ne ajută să evoluăm"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
1283825125056672
Ionut Silaghi  •  25 Octombrie 2017, 08:16

Simona joaca bine asa cum este cu locul. 1 pentru a ajunge asa sus a luptat mult acuma ca nu a castigat o finala nu inseamna ca numerita locul. 1 opinia mea e ca are talent si poate far stresul care e si multa munca te pune la pamant acum ca batrana are 61 de ani Navrotila Martina sa nu uite ca tenisul pe vremea ei se juca in alt stil acuma e mai modernizat si in alt stil ca si precum in fotbal acum tot mai multe talente sunt si e greu sa lupti cu asa multi baba so trezit greu de dimineata la 61 de ani :)

pittt
pittt  •  24 Octombrie 2017, 21:37
Postat de Craciun Constantin pe 24 Octombrie 2017, 19:32

Intr-adevar,un joc care nu exceleaza.Navratilova are perfecta dreptate.Sunt convins ca ,Simona nu va reusi sa-si pastreze prea mult nici locul 1.Iti trebuie ceva special,sa fii cu adevarat un jucator performant.

Voi chiar nu pricepeti ce zice Navratilova ?

10156637560749338
Craciun Constantin  •  24 Octombrie 2017, 19:32

Intr-adevar,un joc care nu exceleaza.Navratilova are perfecta dreptate.Sunt convins ca ,Simona nu va reusi sa-si pastreze prea mult nici locul 1.Iti trebuie ceva special,sa fii cu adevarat un jucator performant.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează