SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Ne-am calificat la baraj! » Simona Halep şi Sorana Cîrstea au cîştigat partida împotriva Ucrainei! Posibilele adversare

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 februarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 februarie 2014 20:26

După ce a terminat grupa B de la Budapesta cu trei victorii şi pe primul loc, România a cîştigat şi împotriva Ucrainei şi s-a calificat la barajul pentru Grupa Mondiale II.

Sorana Cîrstea a cîştigat clar prima partidă a zilei împotriva Olgăi Savciuk, a 175-a jucătoare a lumii, scor 6-3 6-0.

Halep a întîlnit-o pe Elina Svitolina în al doilea meci, unul mult mai dificil, dar jucătoarea noastră s-a impus tot în două seturi, scor 6-3 7-5. La 5-4 pentru adversară, Simona a salvat şi mai multe mingi de set decisiv.

România s-a calificat astfel la barajul pentru Grupa Mondială II care va avea loc în luna aprilie. Echipa noastră de Fed Cup poate întîlni Japonia, Serbia, Suedia sau Elveţia.

 

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (198)
adrian.1984
adrian.1984  •  10 Februarie 2014, 09:39
Postat de unico_biancorossi pe 10 Februarie 2014, 09:32

a fost ultima proba. ai picat testul.

Stiu, nu sunt la fel de ipocrit si aiurit ca tine. Sunt bucuros ca am picat testul. Cat despre argumente, cred ca glumesti. Covoarele alea pe care le insiri pe forum si in care nu spui absolut nimic le consideri argumente? Esti total inconstient. Vezi daca ai pe langa tine copii care te aclama fara sa stie ce spui acolo? :)) Apropo, spune-le prietenilor tai ca ai zeci de mii de comentarii pe un forum in timp ce exerciti functii in 4 domenii diferite si ai grija de 2 copii? Asta ca sa scutesti lumea de o bataie de cap ca sigur te-ar interna langa vaalah. cat despre atacuri la persoana, te rog cauta de unde a inceput discutia daca ai uitat ca tu ai atacat primul persoana mea....

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Februarie 2014, 09:35
Postat de adrian.1984 pe 10 Februarie 2014, 09:27

Prietene, te transformi intr-o primadona. Mai este putin si iti dau lacrimile. Nu ti-am cerut sa divulgi nimic si nici nu ma intereseaza. Poti sa ai grija si de 8 copii, este problema ta.

vad ca incepi sa redevii nesimtit. nu te pot impiedica. te las sa te desfasori. nu pot cobori mai jos de atat, sincer, deja am dat dovada de indulgenta extrema si de rabdare de fier, timp de 30 de minute. audienta s-a incheiat, ia-ti catrafusele si valea..))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Februarie 2014, 09:32
Postat de adrian.1984 pe 10 Februarie 2014, 09:27

Prietene, te transformi intr-o primadona. Mai este putin si iti dau lacrimile. Nu ti-am cerut sa divulgi nimic si nici nu ma intereseaza. Poti sa ai grija si de 8 copii, este problema ta.

a fost ultima proba. ai picat testul.

Vezi toate comentariile (198)
Comentează