SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MONTE CARLO

VIDEO Novak Djokovic, eliminat devreme la Monte Carlo: „Mă simt îngrozitor!” + scos din sărite, și-a călcat în picioare racheta!

Novak Djokovic și momentul de furie de la Monte Carlo / Captură Tennis TV
Novak Djokovic și momentul de furie de la Monte Carlo / Captură Tennis TV

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 23:30 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 00:23

Novak Djokovic (35 de ani), liderul mondial din circuitul ATP, a părăsit Masterul de la Monte Carlo încă din faza optimilor, învins de italianul Lorenzo Musetti (21 de ani, #21 ATP), scor 6-4, 5-7, 4-6, la capătul unui meci care a durat două ore și 56 de minute!

Sârbul a avut un meci teribil în fața jucătorului care a fost aproape să-l bată pe Djokovic și la ediția din 2021 de la Roland Garros, când l-a condus cu 2-0 la seturi, dar a sfârșit prin a abandona în setul cinci. 

Incomodat și de o problemă la cotul drept, bandajat în ultimele zile, Nole a fost departe de nivelul său obișnuit. Și-a pierdut de două ori serviciul într-un prim set cu nu mai puțin de cinci break-uri de ambele părți, pe care Djokovic și l-a adjudecat în cele din urmă la patru, după 51 de minute de tenis inconstant, presărat cu multe erori. 

Novak Djokovic, eliminat de la Monte Carlo de Lorenzo Musetti:

Seria incredibilă de break-uri a persistat și în setul secund. Djokovic a condus cu 4-2, a avut victoria în buzunar, însă a clacat. Musetti și-a ridicat nivelul, a scăzut din numărul de greșeli neforțate și a profitat și de pauza provocată de ploaie, care l-a scos total din ritm pe marele campion sârb. La reluare, Djokovic și-a cedat serviciul, iar italianul a închis setul, 7-5.

Djokovic, eliminat prematur de la Monte Carlo și în precedenții doi ani, n-a găsit soluții în decisiv, pierdut la limită, 4-6, într-un set decis, de data aceasta, de un singur break. 

Novak Djokovic: „Mă simt îngrozitor după un asemenea meci!”

„Nu cred că e o catastrofă, dar mă simt prost pentru că am pierdut meciul. Asta e tot. Felicitări adversarului meu. Merg înainte. Mă simt îngrozitor după un asemenea meci, sincer. Dar felicitări, a fost tare în momentele importante și asta e. E tot ce pot să spun. Mult succes în continuare, a spus sârbul la finalul meciului, conform Eurosport

Știu că nu joc grozav și că el joacă foarte bine, așa că știam că urma să fie un meci dificil.

- Novak Djokovic

Djokovic revine pe teren pe 17 aprilie, când va evolua, în premieră, în turneul de 250 de puncte de la Banja Luka (Bosnia). Va juca apoi la Madrid, Roma și Roland Garros, turneul din capitala Parisului fiind marele obiectiv al acestuia.

Un car de nervi, Djokovic și-a rupt racheta!

În setul secund, la 4-3 în favoarea sa, Djokovic a avut o polemică aprinsă cu arbitra de scaun a partidei, care a luat o decizie eronată și l-a scos din sărite pe campionul de la Australian Open. Novak a fost un car de nervi tot meciul, iar la un moment dat și-a călcat în picioare racheta, moment care i-a atras un cor de fluierături din partea publicului monegasc. 

Citește și alte știri din tenis: 

Victoria carierei! Românca de pe locul 217 WTA, revenire fantastică în „thriller-ul” cu Elina Svitolina

„Eram prietene, dar a decis să aibă o altă atitudine!” Jucătoarea care s-a afișat cu tricoul lui Spartak Moscova îi răspunde și lui Swiatek: „Nu-i dau atenție”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
Misu1950
Misu1950  •  14 Aprilie 2023, 14:42

La cat mai multe astfel de biete rachete care nu au nici o vina!

laur_gr
laur_gr  •  14 Aprilie 2023, 08:10

Racheta e de vina. Halal campion.

fibra
fibra  •  14 Aprilie 2023, 07:24

Trebuia sa te calci pe cap nu racheta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează