SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Ordinul lui Țiriac după victoria Simonei Halep de la Roland Garros: "Nu o maimuțări! Ai înțeles?"

FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 14:44

Ion Țiriac a fost adevăratul manager al Simonei Halep după victoria de la Roland Garros, scor 3-6, 6-4, 6-1 în finala cu Sloane Stephens. 

  • Simona Halep revine astăzi în țară, la ora 16:15. Diseară, la ora 20:00, va prezenta trofeul fanilor, pe Arena Națională. Detalii AICI

Ion Țiriac și Virgina Ruzici au avut o discuție la câteva momente după terminarea finalei de pe zgura pariziană. Omul de afaceri român a dat niște indicații ferme, care au fost urmate îndeaproape de mangerul Simonei Halep, afirmă surse GSP.ro.

Țiriac a vrut ca liderul WTA să nu ofere niciun interviu exclusiv și să meargă prima dată să prezinte trofeul jurnaliștilor români prezenți în complexul de la Roland Garros. Mai mult, fostul mare jucător de tenis, a mai avut un mesaj categoric pentru Ruzici: "Nu o maimuțări pe Simona! Ai înțeles?!".

Ion Țiriac a fost aproape de de Simona Halep pe tot parcursul sezonului de zgură, oferindu-i sfaturi prețioase. Vezi detalii AICI!

 Vezi și: Cu cât a mai rămas Simona Halep din banii de la Roland Garros » Sumă URIAȘĂ oprită de statul francez

Ion Țiriac, declarație ciudată: "Simona a făcut un meci modest"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
mutu57
mutu57  •  11 Iunie 2018, 18:57

In plus, Tiriac este un misogin recunoscut, si un om fara busola morala.

mutu57
mutu57  •  11 Iunie 2018, 18:56

Cine se crede mosh Tiriac sa-i dea ordine Dnei Ruzici? Dna Ruzici a luat-o pe Simona sub aripa ei acum vreo 10 ani cand Simona era doar o "speranta a tenisului" (cum a mai fost multe altele). Dna Ruzici a incurajat-o, i-a facut cunostinta cu oameni importanti din lumea tenisului, i-a gasit sponsori (pe vremea cand Halep nu era prea cunoscuta), i-a fost om de suflet. Acum, dupa ce Simona a intrat in primele 2-3 din lume, se baga si moshu in seama. Ii da Simonei un pumn de dolari, si acum isi ia el meritul realizarilor Simonei. Nu doar in privinta tenisului (unde a realizat mult mai putin decat Ruzici) dar, mai ales in privinta caracterului, e mult, mult, sub Ruzici! Simona, nu ai nevoie de banii lui. (Daca era asa generos, trebuia sa-ti dea cand erai pe locul 200 in lume.)

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  11 Iunie 2018, 19:10

Păi...pe "departamentul" maimuțăreli sunt ei doi!Agramatul de "Țiri" cu Loretta şi dom'general Iliuță Năstase cu giumbuşlucurile lui!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează