SPORTURI  »  TENIS  »  DOHA WTA

Prima reacție a Simonei după calificarea în semifinalele de la Doha » Ce spune despre jocul său și despre adversară

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 februarie 2018 18:19

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Doha după ce a învins-o pe "CiCi" Bellis (18 ani, 48 WTA), scor 6-0, 6-4, și spune că nu se gândește la revenirea în fruntea ierarhiei WTA, deși acest lucru se poate întâmpla chiar astăzi, dacă Wozniacki pierde în fața lui Kerber.

"Sunt foarte mulțumită pentru acest început de an. E frumos să joc din nou semifinală aici la Doha. Am jucat cu o adversară puternică. A fost dificil pentru mine să închei punctele pentru că joacă foarte bine în apărare. Am servit bine, în special în ultimul game și am fost puțin mai agresivă.

Nu mă gândesc că voi deveni numărul 1 mondial la acest turneu, eu vreau doar să joc tenis, dar dacă e să se întâmple e foarte bine. Mă simt întotdeauna ca acasă cu acest public minunat", a declarat Halep la TV Digi Sport.

  • Simona o va întâlni în semifinale pe Garbiñe Muguruzacare a trecut de Caroline Garcia în trei seturi, 3-6, 6-1, 6-4.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
merace
merace  •  16 Februarie 2018, 19:00

BRAVO, SIMONA! Oricum urmeaza Dubai, unde Wozniacki nu joaca dar pierde punctele neaparate de anul trecut. Si fara joc, Simona ar urca iar pe primul loc, daca diferenta de puncte actuala (45p) nu se va mari prea mult dupa Doha.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează