SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Primele declarații ale Simonei Halep după supervictoria cu Johanna Konta! Ilie Năstase a sunat-o imediat după meci + ce a zis Konta

Articol de , - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 13:23

Simona Halep a vorbit după succesul categoric în fața Johannei Konta, scor 6-1, 6-3. Se bucură că a avut o evoluție bună la Constanța, pe Arena pe care a început tenisul de performanță. 

"Am fost extramotivată să câștig acest meci după tot ceea ce s-a întâmplat ieri. Mi-am dorit să câștig acest meci și sper să ne impunem în această întâlnire.

Nu consider că zgura a fost un avantaj atât de mare, și în precedentele meciuri cu Konta am fost foarte aproape de victorie. Din punctul meu de vedere tot ce s-a întâmplat ieri a fost puțin prea mult.

Sincer nu am auzit ce s-a strigat, dar oricum cred că a fost prea mult. Publicul nu are nici o vină în tot ceea ce s-a întâmplat, a fost foarte fair și n-a făcut decât să ne încurajeze.

E un public frumos! Ilie Năstase m-a sunat după meciul de azi și m-a felicitat, mi-a urat succes pentru mai departe. Cred că e prima dată când am câștigat ambele meciuri pentru echipa de FED Cup. Sunt bucuroasă că s-a întâmplat aici, la Constanța. Sper ca oamenii să fie la fel de gălăcioși și în continuare", a zis Simona Halep la conferința de presă.

CE A ZIS KONTA:

"Din punctul meu de vedere, ceea ce s-a întâmplat ieri a influențat prima parte a meciului de azi. Simona a jucat mult mai bine, a fost mai bine în condiții de presiune. S-a văzut experiența ei pe zgură, sper să joc mai bine data viitoare.

În legătură cu ce a fost ieri, vreau să spun că au fost niște experiențe pe care le voi lua ca pe o provocare, dar a fost ceva ce nu am crezut că voi trăi.

Publicul a fost mult mai fair azi decât ieri. Cred că Sorana nu a avut un tablou complet al celor întâmplate, nu a fost în locul meu și dintr-o lipsă de comunicare și emoții a comentat doar cu partea ei de adevăr", a zis Konta la conferință. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  23 Aprilie 2017, 21:43

Bravo Simona ! Atata ti-a trebuit !

sooos1ck
sooos1ck  •  23 Aprilie 2017, 19:37
Postat de Yon Andreas pe 23 Aprilie 2017, 18:55

Esti o plangacioasa Johanna Konta. Tu ce crezi....ca esti mai buna ca Simona? Te înseli ......m-ai ai de invatat.

Totul a pornit de la lipsa de diplomatie a lui Nastase, omul este excentric, nu trebuia sa fie pus capitan!

417380025290277
Yon Andreas  •  23 Aprilie 2017, 18:55

Esti o plangacioasa Johanna Konta. Tu ce crezi....ca esti mai buna ca Simona? Te înseli ......m-ai ai de invatat.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează