SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Primele reacții după tragerea la sorți de la US Open: "Șarapova nu va fi intimidată, va avea un cuvânt important de spus"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 22:09

Duelul-șoc dintre Simona Halep și Maria Sharapova din primul tur de la US Open a început deja să genereze reacții în lumea tenisului. 

Fosta jucătoare americană Mary Joe Fernandez consideră că, în ciuda faptului că rusoaica a jucat foarte puțin în ultimul timp, Halep va avea parte de un meci infernal.

"Nu cred că Maria va fi intimidată de româncă. Ea nu este la 100% cu pregătirea, dar Simona va avea un meci dificil. Cu siguranță Maria va avea un cuvânt important de spus în acest joc.

Simona nu a mai învins-o până acum, dar meciurile au fost echilibrate. Fără dubii, va fi cel mai interesant meci din primul tur", a declarat Mary Joe Fernandez, fostă semifinalistă la US Open în 1990 și 1992, conform ziare.com.

Presa internațională a prefațat la rândul său superduelul din primul tur de la US Open.

"Un meci de primul tur care îți dă sentimentul unei semifinale, un contrast minunat de stiluri cu o Sharapova înaltă de 1,88 metri, care lovește puternic și una dintre cele mai determinate și mai talentate jucătoare, Simona Halep (1,68 m). Cea mai mare întrebare e legată de starea de sănătate a Sharapovei. E a jucat doar un meci din luna mai, abandonând la Stanford, după victoria cu Jennifer Brady, din primul tur", scrie site-ul usopen.org.

"US Open 2017 ne-a oferit un adevărat șoc încă din primul tur între Simona Halep și Maria Sharapova. Tragerea la sorți a avut câteva surprize pentru capii de serie, mai ales pentru Simona Halep", au scris și francezii de la L'Equipe. 

Citește și: Simona Halep - Maria Sharapova, șocul anului în primul tur la US Open!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
mircea_deca
mircea_deca  •  26 August 2017, 22:37

nu va mai chinuiti sa gasiti cuvinte elevate.........cu o asa subcultura...........

344018929370831
Adrian Nistor  •  26 August 2017, 20:12

oare de ce sunt atat de multi *** care comenteaza? ati facut vreodata sport? ati alergat vreodata un kilometru? sunteti fruntasi pe strada? pe scara? sau sunteti niste *** care posteaza aiurea despre cea mai valoroasa sportiva din Romania in acest moment? SIMONA HALEP merita respectul intregii tari indiferent daca mai castiga vreun meci vreodata. se afla de ani bunintre cele mai bune tenismene ale lumii. voi ce sunteti *** care o denigrati?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tihi
tihi  •  26 August 2017, 16:15
Postat de mutu57 pe 26 August 2017, 00:25

Indiferent de calitatile si defectele lor, Simona, Kvitova, Radvanska, Pliskova joaca cinstit, fara droguri. E o rusine cum WTA a tolerat-o pe masha 10 ANI sa ia Meladonium iar acum ii da si wild card. (Si probabil ca nu o mai testeaza; cine stie ce mai gaseste.)

Sinteti invidiosi..este o jucatoare de elita din toate punctele de vedere...poate sa fie profesoara lui Halep !!!Face parte din Patheonul jucatoarelor de elita a tuturor timpurilor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează