SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Principalul pericol pentru Halep a comentat eliminarea prematură a liderului mondial » Caroline Wozniacki: "Nu a fost o tragere ușoară pentru Simona"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 29 august 2018 11:39

Caroline Wozniacki (28 de ani, 2 WTA) s-a calificat ieri în turul al doilea la US Open, după ce a trecut de Sam Stosur (34 de ani, 64 WTA) cu 6-3, 6-2.

Daneza a fost întrebată la conferința de presă care a urmat dacă se gândește la oportunitatea de a reduce diferența din clasament dintre ea și Simona Halep, mai ales că liderul mondial a pierdut din primul tur.

"Nu mă gândesc la acest lucru. Sincer, preocupările mele sunt legate doar de persoana mea și de modul în care pot să joc mai bine. Nu mă uit niciodată la tablou. Evident, am văzut că Simona a pierdut. Kanepi poate juca extrem de bine, a atins sferturile de finală anul trecut. Cu siguranță nu a fost o tragere ușoară pentru Simona", a spus Caroline.

Românca are asigurată poziția de lider mondial și după US Open, între ea și Wozniacki la începutul US Open fiind 2.086 de puncte. Simona și Caroline sunt singurele jucătoare care au ocupat prima poziția în ierarahia WTA în 2018. Daneza timp de patru săptămâni între 29 ianuarie și 25 februarie, iar românca timp de 41 de săptămâni împărțite în două secvențe : 1 ianuarie-29 ianuarie și 25 februarie până în prezent. În 2017 cinci jucătoare au urcat pe primul loc în clasamentul mondial.

Vezi și: Cum se schimbă lupta pentru locul 1 WTA după eliminarea româncei din primul tur la US Open

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
merace
merace  •  29 August 2018, 19:01
Postat de Dan Constantin Petre pe 29 August 2018, 13:36

Am incercat de multe ori sa adaog comentarii dar sunt bariere pe care nu pot sa le trec. Mi se pun intrebari in engleza pe care n-o cunosc si evident renunt. Stie toata lumea engleza ! Sa fiti sanatosoi cu engleza voastra.

Pesemne vezi voci... Eu nu am intalnit niciodata intrebari in engleza pe site-ul GSP. Te plangi cumva de alte site-uri?!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  29 August 2018, 18:50

fuse

supereduardo10
supereduardo10  •  29 August 2018, 17:50

In primul rand tragerile la sort la US Open sunt manarite de cativa ani... deobicei sun facute sa castige unflatele de americance. Apoi au ales parca puse cu mana jucatoare foarte incomode pt Simona. C e sa zic de Kanepi aia...asa ceva nu ma vazut demult.. dupa mine 100% era dopata..pai dadea extrem de tare si foarte putin plasat dar dadea atat de tare incat Simona abea returna... Dupa mine turneul asta este o facatura, era greu sa razbeasca mai ales ca a intrat si foarte relaxata.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează