SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Rafael Nadal și Maria Francisca Perello au stabilit data nunții » Primul invitat de lux care și-a anunțat prezența

Articol de - Publicat joi, 15 august 2019 14:12

Rafael Nadal și Maria Francisca Perello se vor căsători peste două luni, pe 19 octombrie, în Pollenca, pe insula Mallorca, iar de la ceremonie nu va lipsi fostul rege Juan Carlos I.

În săptămâna în care sunt programate turneele de la Moscova, Anvers și Stockholm, toate de categorie ATP 250, Rafael Nadal și Maria Francisca Perello au găsit data potrivită pentru a se căsători. 

Ceremonia va avea loc sâmbătă, 19 octombrie, la ora prânzului, în Pollenca, o mică localitate situată în nordul insulei Mallorca, după cum a dezvăluit ziarul Ultima Hora. Petrecerea de după nuntă se va ține pe o proprietate din apropiere, zona fiind una cu nivel ridicat de securitate, având în vedere notorietatea protagoniștilor, dar și a invitaților.

Unul dintre aceștia este fostul rege al Spaniei, Juan Carlos I, cu care Rafa are o relație foarte bună. De altfel, suveranul care a abdicat în 2014 a vizitat luna trecută, împreună cu regina Sofia, academia lui Nadal. 

Rafael Nadal și Maria Francisca Perello au stabilit data nunții » Primul invitat de lux care și-a anunțat prezența

De asemenea, e confirmată prezența jucătorilor Feliciano Lopez și Fernando Verdasco alături de perechile lor.

Încă nu s-a aflat niciun detaliu despre rochia miresei, nici design, nici firmă, deși se știe că Maria Francisca a ales-o deja. Rafa va purta un costum croit special pentru el.  

Cei doi sunt împreună de 14 ani, o relație stabilă și discretă pe parcursul căreia ambii și-au acordat spațiu și și-au urmat propriile cariere. La ceva vreme după ce și-a încheiat studiile de management al afacerilor, Xisca a început să activeze la fundația lui Rafa Nadal, ca director de proiect.

Vezi și: 

SIMONA HALEP - MADISON KEYS // Ora la care a fost programată partida din turul III de la Cincinnati

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
307361603349887
Dan Pastrama  •  15 August 2019, 18:07

la cum arata rafa...ma asteptam la ceva mai mult...ma rog..poate stie sa gateasca, spala rufele calumea, calca la linie..stie el mai bine de ce o ia

burgman
burgman  •  15 August 2019, 16:00

Bravo Rafa! Să fie intr-un ceas bun! Casă de Piatră și mulți copii frumoși!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close