SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Reacție oficială a Federației Britanice de Tenis! Ilie Năstase și Simona Halep în prim-plan

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 20:22

Președintele executiv al Lawn Tennis Association (Federația Britanică de Tenis), Michael Downey, a reacționat oficial. Anunță că va cere suspendarea lui Ilie Năstase, în schimb o laudă pe Simona Halep. 

”Suntem profund șocați de acțiunile de vineri și de astăzi ale lui Ilie Năstase, căpitanul României. Nu există loc în sport pentru acest tip de comportament, integritatea trebuie să primeze întotdeauna.

Arbitrul ITF, președintele și vicepreședintele Federației Române de Tenis și-au prezentat scuzele față de Johanna Konta, precum și față de căpitanul Anne Keothavong.

Prioritatea noastră în acest moment este starea în care se află Johanna și Anne și le oferim tot sprijinul necesar pentru a fi siguri că vor fi pregătite pentru meciurile de duminică”, se arată în comunicatul semnat de către Michael Downey, CEO-ul Federației Britanice de Tenis (LTA) conform Ziare.com.

...despre Simona Halep:Îi mulțumim Simonei Halep pentru o acțiune bravă, prin care s-a adresat publicului în interesul fair play-ului.

Vom face o plângere oficială la ITF, după această confruntare și așteptăm o anchetă deplină asupra gesturilor căpitanului României”, a adăugat acesta în respectivul comunicat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
10152919737653406
Tudor Decaraiman  •  23 Aprilie 2017, 22:58

*** ne tot injura si ne ataca peste tot . si cand spui ca sunt urati sar de cur in sus , niste nesimtiti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marinel.z
marinel.z  •  23 Aprilie 2017, 14:17

Se comenteaza prea mult despre Ilie si prea putin despre sfintiile lor.....Britanicilor care cred ca odata cu Breixit sun mai dominatori si totodata mai vlnerabil.Arbitrul fara vreun motiv legal sportiv,permite Britanicei retragerea la un scor favorabil Soranei,accepta smiorcaielile(fie ele si pe buna dreptate) acesteia oprind meciul mai bine de 30 minute si anihilandui Soranei orice sansa.Lamentabil ITF

danut1971
danut1971  •  23 Aprilie 2017, 12:36

cinste respect si felicitari nastase!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează