SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR DE LA SINGAPORE

RETRAGERE SIMONA HALEP // Halep a scos-o din depresie pe Kiki Bertens, cea care o va înlocui în Singapore: "A fost cea mai dificilă noapte din cariera ei, acum merge să câștige turneul"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2018 16:54

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) și-a anunțat retragerea de la Turneul Campioanelor de la Singapore. Locul i-a fost luat de olandeza Kiki Bertens (10 WTA).

Raemon Sluiter, antrenorul lui Bertens, a vorbit despre semnificația acestei performanțe și a dezvăluit că eleva lui a fost în pragul unei depresii. 

"Singapore este un loc special pentru mine și Kiki. Aici am avut o conversație lungă, lungă de tot anul trecut. Ne-am închis în camera de hotel și am discutat despre colaborarea noastră. Am hotărât să continuăm drumul împreună", a precizat Sluiter.

  • Bertens a participat la ediția din 2017 a Turneului Campioanelor în proba de dublu, alături de suedeza Johanna Larsson. Cele două au ajuns până în ultimul act. 

Kiki a fost eliminată ieri de la Moscova (detalii AICI) și putea fi prima de sub linie: "A fost devastată ieri, a fost probabil cea mai dificilă noapte din întreaga ei carieră. Nu contează că abandonul lui Halep o duce acolo. Dezamăgirea a rămas, a fost în pragul depresiei", a declarat Sluiter. 

Merge acolo să câștige.

Kiki Bertens este lider într-un clasament important al anului 2018. Olandeza are cele mai multe victorii în fața unor jucătoare de top 10, iar Sluiter e conștient de asta: "Merge la Singapore să câștige. A demonstrat anul ăsta că poate bate pe oricine". 

Vezi și: RETRAGERE SIMONA HALEP // 2018 e încheiat, dar rămâne CEL MAI BUN an din carieră » 5 performanțe importante reușite de Simona Halep

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
merace
merace  •  19 Octombrie 2018, 11:17
Postat de ray51 pe 19 Octombrie 2018, 09:12

Daca si Kiki e jucatoare de TOP TEN si admisa in Turneul Campioanelor, atunci mi-e clara ierarhia la WTA...

Abia acum te-ai lamurit?! Credeam ca esti deja convins ca TU ar trebui sa fii No.1 WTA! :D hahaha

ray51
ray51  •  19 Octombrie 2018, 09:12

Daca si Kiki e jucatoare de TOP TEN si admisa in Turneul Campioanelor, atunci mi-e clara ierarhia la WTA...

ccab
ccab  •  18 Octombrie 2018, 22:58
Postat de Danny Pedr pe 18 Octombrie 2018, 18:39

Raluca Olaru e in finala de la moscova și voi tot cu retragere si cu calcule care nu au rost Asa ca nu vorbim de tenis ,vorbim de despre aberatii si de masina care primește simona . Bravo Raluca

Raluca who?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează