SPORTURI  »  TENIS  »  CLASAMENT

Rezultat-șoc în primul tur! Simona Halep, locul 1 la finalul Roland Garros-ului! Totul depinde doar de ea

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 15:08

Nemțoaica Angelique Kerber, liderul WTA, a fost eliminată de Ekaterina Makarova în turul I de la Roland Garros, scor 2-6, 2-6.

Eliminarea nemțoaicei poate duce la schimbarea de lider în clasamentul WTA, iar la finalul turneului Simona Halep poate ocupa locul 1.

Românca este acum pe locul 4 WTA, dar poate profita de eliminarea lui Kerber. Simona, a treia favorită a competiției, trebuie să câștige  pentru a urca pe primul loc și pentru a trece de Kerber, Williams și Pliskova.

Simona va avea de luni 5.560 de puncte, fiind la 1.500 de locul 1. Astfel, dacă va triumfa la Paris, Halep va primi 2.000 de puncte și va fi lider în premieră.

Și Pliskova poate urca pe primul loc, dar cehoaica se poate duela cu Simona în semifinale, într-un meci care ar putea decide ocupanta locului 1.

Citește AICI care este traseul Simonei Halep la Roland Garros

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (40)
tanasevictor
tanasevictor  •  28 Mai 2017, 17:27

Maine joaca in turul 1 Tig,Bogdan,Monica si Camelia Succes fetelor

andrei.33
andrei.33  •  28 Mai 2017, 16:36

Iar au inceput amatorii astia cu articole obosite despre cine a mai fost eliminat.

crimson.veritas
crimson.veritas  •  28 Mai 2017, 16:18

M-as bucura ... sincer! Dar statistica ne arata ... ca sunt sanse foarte mici ... ca Simona sa se concentreze (+ sa nu se acidenteze) la un turneu important ... cap / coada! Nu credeam niciodata ca Kerber va ajunge pe locul 1 inaintea Simonei ... si iata ca si fara cele 2 borne ale WTA ... Serena si Sharapova ... Simona nu este indeajuns de constanta si concentrata ... pentru a optine si mentine un loc 1 ... iar jocul ei s-a imbunatatit foarte putin de acum 3-4 ani ... nu cred deci ... ca avem de a face aici ... cu un loc 1 ... doar cu cea mai buna tenismena romana din toate timpurile ... asta da ... dar pentru o campioana WTA ... se pare ca va trebui sa mai asteptam ...:))

Vezi toate comentariile (40)
Comentează