SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII FEDEDER

Roger Federer e cel mai mare fan al ei: „O vedeam la Dubai și o felicitam în fiecare zi! Sunt fericit ca totul prinde contur”

Federer și Bencic la Cupa Hopman 2019
Federer și Bencic la Cupa Hopman 2019

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 17:15

Elvețianul Roger Federer, locul 7 WTA, a vorbit despre compatrioata sa, Belinda Bencic, locul 23 WTA.

Federer spune că se bucură pentru forma bună a Belindei, care a câștigat turneul de la Dubai, la care a învins-o în sferturi pe Simona Halep, locul 2 WTA, și speră ca aceasta să revină la cea mai bună formă.

Sunt foarte fericit pentru ea. Cu siguranță nu mă așteptam să câștige. Felul în care a făcut-o a fost extraordinar, câștigând în fața a patru jucătoare din top 10 în meciuri incredibile. Este minunat pentru ea.

O vedeam mereu la terenuri și o felicitam în fiecare zi. Am văzut-o și înainte de finală, era foarte fericită. A fost o plăcere să o văd. Sunt fericit că totul prinde contur pentru ea”, a declarat Roger Federer potrivit site-ului WTA.

vezi și: 

VIDEO Simona Halep, clip inedit cu momentele care au emoționat-o în acest an: „A spus că mă iubește și mi-au dat lacrimile”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
827758200635518
Constantin Ionut Florin  •  27 Februarie 2019, 18:09

Bineinteles poza cu simona ptr click bait

Vezi toate comentariile (1)
Comentează