SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

ROGERS CUP // Bianca Andreescu - Serena Williams în finală! Revenire de senzație a americancei în semifinale

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2019 09:15

Serena Williams (37 de ani, 10 WTA) a învins-o pe cehoaica Marie Bouzkova (21 de ani, 91 WTA), scor 1-6, 6-3, 6-3 și o va înfrunta pe Bianca Andreescu (19 ani, 27 WTA) în finala Rogers Cup, diseară, la ora României 20:30.

Primul set pierdut de Serena la Toronto a venit abia în semifinale și a fost cedat categoric. Bouzkova, jucătoarea în fața căreia Simona Halep a abandonat în „sferturi”, a început ideal. A servit la cote extrem de înalte, câștigând 9 dintre cele 10 puncte jucate cu primul serviciu, și nu i-a acordat americancei nicio șansă de break.  

Serena și-a revenit treptat din șocul cedării actului inaugural. Marie a condus cu 3-2 și în setul secund, apoi a pierdut complet frâiele jocului. Williams a lovit mai precis, a servit mult exact, terminând cu 11 ași, și a închis partida după o oră și 48 de minute, scor 1-6, 6-3, 6-3.

În ultimul act o așteaptă Bianca Andreescu, favorita gazdelor, pentru o confruntare în premieră. Canadianca a trecut în semifinale de Sofia Kenin (29 WTA), scor 6-4, 7-6.

8este locul pe care îl va ocupa Serena Williams începând de luni

521.530 $va primi câștigătoarea turneului de la Toronto. Finalista va încasa 253.420 $

Vezi și:

VIDEO Bianca Andreescu este de neoprit! A trecut de Sofia Kenin și va juca finala de la Rogers Cup » Discurs în lacrimi: „Viața e a naibii de uimitoare”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (16)
csasteauabucuresti
csasteauabucuresti  •  11 August 2019, 11:03
Postat de raul4steaua pe 11 August 2019, 10:21

Ne intoxicati atat cu canadianca asta, pana una alta reprezinta Canada, nu Romania, nu ma intereseaza alte tari.

Fcsbistul e fcsbist și-n ziua de Paști, bravo bă! Pe el îl interesează doar știri despre ne-a jjjijji cel ... român! :-))))) Succes Bibi, da-i Serenei cu terenul in cap! :-))) As fi preferat o Finala cu Halep, însă dacă Simona nu se va retrage sa se mărite cu cIuruc vom avea una cât de curând! :-)))) Succes Bianca!!!

sakamoto
sakamoto  •  11 August 2019, 10:27

Daca Bianca Andreescu ar fi stat in Romania si ar fi jucat tenis, ar fi fost o...ratata! In Canada are tot ce-i trebuie, pt a ajunge cea mai buna tenismena din lume. Si va fi!

dubluv
dubluv  •  11 August 2019, 09:51
Postat de ray51 pe 11 August 2019, 09:21

Parerea mea e ca avem in fata The New Serena. E o sportiva uriasa si la propriu si la figurat. Infrangerea drastica in fata Simonei a ajutat-o enorm. Va reveni pe primul loc in WTA dupa care se va retrage intr-o glorie istorica!

e greu, daca nu imposibil pt Serena sa ajunga din nou nr 1. Oricum, nu acesta este obiectivul ei ci acela de a mai cuceri 2 turnee de Grand Slem pentru a o depasi pe Margaret Court care are cu un titlu mai mult decat ea. Acesta este si motivul pentru care Serena se concentreaza mai mult pe turneele de Grand Slem. O veti vedea pe americanca in forma maxima la US Open, acum doar 'se pregateste'. :)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează