SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS // Ion Țiriac o critică pe Serena Williams: "Există o regulă, n-ai voie cu așa ceva"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iunie 2018 21:36

Ion Țiriac a criticat-o pe Serena Williams după ce jucătoarea din SUA a anunțat că s-a accidentat și nu mai poate evolua în meciul cu Maria Sharapova.

Fostul mare jucător de tenis a criticat-o pe Serena și pentru costumul de ”catwoman” pe care l-a purtat în primele meciuri de anul acesta la Roland Garros.

"Toți acești «monștri», care sunt niște personalități enorme, din când în când fac lucruri pe care n-ar trebui să le facă. La Madrid era pe tablou și în ultimul moment s-a retras, la Roma la fel.

La Roland Garros există o regulă că n-ai voie cu asemenea costume și totuși au acceptat-o. Acum se retrage la meciul pe care-l aștepta toată lumea. E păcat! E păcat pentru sport", a declarat Țiriac la TV Digi Sport.

Citește și: Acuze directe după abandonul Serenei Williams: "Nu este accidentată! I-a fost frică, cum de ieri nu avea nimic?!"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
badeadorian
badeadorian  •  05 Iunie 2018, 11:02
Postat de Marian Radu pe 05 Iunie 2018, 10:54

O *** de om acest tziriach itzic, ***...lasati-l *** in pace....aranjaza toate meciurile halepei...

Cum le aranjeaza ?? Pe raft ?? ... Stii ce inseamna sa vezi mereu farfurii zburatoare ???

whiteredarad
whiteredarad  •  05 Iunie 2018, 10:56
Postat de simonhalep pe 05 Iunie 2018, 10:15

tata țiri, mai e o regulă a vânătorii, pe care matale o ignori: nu se vânează mistreți în țarc. sau, dacă tot o faci, ia doar un cuțit de vânătoare, lasă pușca în cui. să te văd atunci cât de voinic ești. ai fost un mare rateu în tenis, la fel ca pupila ta, haleapa.

In ceea ce spune Ion Tiriac are dreptate. Chestia cu "vanatul mistretilor in tarc" este o...licenta fara gust, desigur se hranesc mistretii, dar vanatoarea este intr-o padure ( nu cred ca ai fost vreodata la vanatoare de mistreti, cu gonaci, cu caini, ca vorbesti prostii. Serena a facut ceea ce nu se face, dupa madrid si Roma, unde a spus "pas", acum, ca sa nu piarda se da lovita. O sa o vedeti ( ca si pe Federer) la Wimbledon ..fresh, ca acolo serviciul conteaza mai mult. Cit despre costum...eu nu mi-as lasa nevasta sa se imbrace asa, ea arata chiar aiurea si mai si juca tenis de slaba calitate. Si mai voia sa isi prezerve pozitia dinainte de retragere. Serena nu va mai fi niciodata ceea ce a fost.

705579789543629
Marian Radu  •  05 Iunie 2018, 10:54

O *** de om acest tziriach itzic, ***...lasati-l *** in pace....aranjaza toate meciurile halepei...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează