SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2018

ROLAND GARROS // Serena Williams, declarații incredibile despre Maria Sharapova înainte de șocul de la Roland Garros: "Asta cred"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iunie 2018 10:00

Maria Sharapova - Serena Willams este șocul optimilor de finală de la Roland Garros. Partida se va juca luni, organizatorii urmând să anunțe ora de start.

Serena Williams a vorbit despre duelul cu Maria Sharapova și a spus că rusoaica este favorită în acest meci. Cele două jucătoare s-au duelat până acum de 21 de ori, iar Serena a câștigat 19 partide.

"A jucat foarte bine în ultimul an. Eu abia am început și încerc să-mi dau seama unde mă aflu. Cred că acest meci va fi un nou test. Cred că aceasta este una dintre suprafațele ei preferate și mereu joacă bine. O să fie o oportunitate bună pentru mine ca să văd unde sunt. Cred că în acest meci este favorită.

O să fie diferit acum. Ambele suntem în revenire, din două motive diferite. O să fie ceva nou", a declarat Serena Williams pentru site-ul WTA.

2013este anul în care Serena și Sharapova s-au întâlnit ultima dată la Roland Garros, în finală. Americanca s-a impus cu 6-4, 6-4

"Mereu când joci contra Serenei știi la ce să te aștepți. Știi ce provocare e. În ciuda recordului negativ pe care-l am contra ei, mereu aștept cu nerăbdare aceste meciuri" Maria Sharapova

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (29)
catalynn
catalynn  •  03 Iunie 2018, 11:21

Pacat ca nu pot pierde amândouă ... :-(

nakamicius
nakamicius  •  03 Iunie 2018, 10:41

Bomba, socant, horror, incredibil, razboi, halucinant, de necrezut, dur, incins, decisiv, haos, impresionant, surprinzator, grav, vehement, tensionat, categoric, cutremurator, scandalos, de necrezut, enervant, devastator, demolator, distrugator, sfidator, spectaculos, umilitor.

hitman222
hitman222  •  03 Iunie 2018, 12:25
Postat de simonhalep pe 03 Iunie 2018, 12:12

Serena a fost și rămâne no 1! *** ajunge la genunchiul ei, maxim. Și când va fii la pensie, în cărucior cu rotile, serena va mătura terenul cu nimuruca.

Si gigist sai prost, fatală combinatie.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează