SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

România a învins Croaţia

Halep
Halep

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2010 00:00

Simona Halep a cîştigat primul meci din cadrul întîlnirii de Cupă Fed cu Croaţia din cadrul grupei B a primei serii valorice, Zona Euro-Africană. Simona Halep a învins-o pe Ajila Tomljanovici cu 6-7(5), 6-1, 7-6(2). În al doilea meci Alexandra Dulgheru o va întîlni pe Petra Martici. România a pierdut ieri în faţa Elveţiei cu 1-2. Din grupa B mai face parte şi echipa Portugaliei. Doar prima echipă din grupă are şansa de a rămîne în lupta pentru barajul de accedere în Grupa Mondială II.

UPDATE; Croaţia a egalat România, după ce Alexandra Dulgheru a pierdut în faţa Petrei Martici cu 3-6, 4-6. Urmează partida de dublu, care va decide cîştigătoarea întîlnirii.

UPDATE: România învinge Croaţia cu 2-1. Perechea Alexandra Dulgheru/ Simona Halep a trecut de dublul croat Petra Martici/Ajila Tomilanovici cu 5-7, 6-3, 6-4. Astfel, echipa antrenată de Irina Spîrlea a reuşit prima victorie în Portugalia. Vineri, fetele vor întîlni reprezentativa ţării gazdă. În cealaltă întîlnire din grupa B, Elveţia a trecut de Portugalia şi rămîne neînvinsă, fiind şi favorită la cîştigarea grupei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  04 Februarie 2010, 16:53

bravo Simona...HAI Romania !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează