SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Scandal de proporții la US Open » Un nume cunoscut, aproape să fie luat la bătaie în tribune: „Aici e New York, nu nenorocita de Serbia!”

Momentul în care un spectator recalcitrant se năpustește asupra lui Troicki
Momentul în care un spectator recalcitrant se năpustește asupra lui Troicki

Articol de - Publicat joi, 24 august 2023 08:37 / Actualizat joi, 24 august 2023 19:08

Primul moment controversat la US Open, în săptămâna în care la Flushing Meadows au loc calificările. Fost #12 ATP, sârbul Viktor Troicki, retras din tenis în 2021, în prezent antrenorul unui compatriot, a fost ținta unui spectator recalcitrant.

Scenele care fac înconjurul internetului s-au petrecut miercuri, în meciul din primul tur al calificărilor dintre Hamad Medjedovic, al 145-lea jucător al lumii, antrenat de Viktor Troicki, și croatul Borna Gojo, #106 ATP. Sârbul a cedat partida în trei seturi, 5-7, 7-6 (2), 4-6, însă tensiunile au escaladat în tribune.

Motivul? Troicki, 37 de ani, un apropiat de-ai lui Novak Djokovic, i-a reproșat unui spectator, localnic, că-l încurajează mult prea zgomotos pe adversarul sârbului, spunându-i acestuia, pe un ton răstit, să tacă din gură. 

Americanul nu a stat pe gânduri și i-a răspuns lui Troicki, iar de acolo până la un conflict în toată regula a mai fost un singur pas.

Viktor Troicki, aproape să fie luat pe sus la US Open: „Ești un clovn nenorocit!”

Fanul respectiv n-a tolerat prea bine atenționarea pe care i-a făcut-o Troicki și s-a năpustit în direcția sârbului. A folosit un limbaj violent, iar cei doi au fost aproape de o altercație fizică. A fost nevoie de intervenția ofițerilor de securitate pentru calmarea spiritelor.

„Ești un clovn nenorocit! Suntem 12 milioane de oameni în New York, suntem gălăgioși. Tu nu poți să suporți că încurajăm alt jucător, plângăciosule?! 

Aici e New York, nu e nenorocita de Serbia! Acest nenorocit mi-a spus să tac din gură?”, a strigat spectatorul respectiv în direcția lui Troicki. 

Hamad Medjedovic, un tânăr jucător din Serbia, e protejatul lui Novak Djokovic. În 2022, Nole a început să-l sprijine financiar pe tânărul său compatriot, acoperindu-i costurile necesare deplasărilor la turnee, precum și salariile antrenorilor și fizioterapeuților săi. Mai jos, câteva momente inedite cu sârbul de 20 de ani.

Citește și alte știri din tenis: 

Novak Djokovic despre un posibil duel cu Carlos Alcaraz la New York: „Va fi frumos pentru public, de mine – nu sunt atât de sigur!”

Ilie Năstase a spus public ce pensie are: „Dacă a mea e specială, alea cu adevărat speciale cum dracu' sunt?”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (48)
Cali4nia
Cali4nia  •  25 August 2023, 20:43

Ok

dudash
dudash  •  25 August 2023, 07:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbenimeni
fcsbenimeni  •  25 August 2023, 00:07
Postat de klingonul pe 24 August 2023, 12:19

ce usor de anticipat si recunoscut sunt prostii: te trimit in rusia :))))

Ha, ha, si eu eram convins ca rusii au trimis prostii pe forum :))

Vezi toate comentariile (48)
Comentează