SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Serena și Venus Williams au zis „pas” la Indian Wells: fac totul pentru tabloul la simplu

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2019 02:18

Serena Williams (37 de ani, 10 WTA) și Venus Williams (38 de ani, 36 WTA) s-au retras de pe tabloul de dublu de la Indian Wells. 

Surorile Williams au acceptat inițial invitația organizatorilor de a participa în proba de dublu. Tabloul complicat din proba de simplu le-a făcut pe cele două să spună „pas” invitației.

La simplu, Serena Williams a trecut în primul meci jucat în două seturi de Victoria Azarenka, 7-5, 6-3, în timp ce Venus va juca în turul secund cu Petra Kvitova.

14 trofeede Mare Șlem au câștigat Serena și Venus împreună

Poveste cu cântec la Indian Wells

După ediția din 2001 a turneului din California, surorile Williams au boicotat competiția timp de 14 ani. Motivul? Cele două ar fi trebuie să se înfrunte în semifinalele competiției, dar Venus a anunțat că se retrage cu câteva minute înaintea meciului cu Serena.

Serena a fost huiduită pe toată durata finalei câștigate contra lui Kim Clijsters, scor 4-6, 6-4, 6-2. Tatăl sportivelor i-a acuzat pe fani de rasism.

Vezi și: 

Simona Halep, influență majoră în cariera canadiencei Bianca Andreescu: „Ne-am antrenat împreună în Canada și i-am spus asta!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
347655969058390
Ion Popescu  •  09 Martie 2019, 12:57

Articol corect ! Surorile Williams #au disparut# pe tabloul de dublu. Dar dece GSP nu scrie ca M. Niculescu s-a calificat in optimi la dublu ? Pebtru GSP sunt mai importante surorile William decat romanca Niculescu ?!

comabi
comabi  •  09 Martie 2019, 08:36

Prietene, esti total pe langa. De unde ai scos asemenea stire?

adrian_riga
adrian_riga  •  09 Martie 2019, 08:16

*** ziarist incompetent, ca serena joaca cu kvitova si venus cu azarenka?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează