SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Serena Williams, anunț final în privința participării la Australian Open 2022

Serena Williams / Sursă foto: Guliver/Getty Images +7   FOTO
Serena Williams / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 19:59 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 20:17

Serena Williams (40 de ani, 41 WTA) nu va participa la ediția din 2022 de la Australian Open. Americanca s-a accidentat la Wimbledon, în vară, și nu și-a revenit complet nici până acum.

În ziua în care organizatorii de la Australian Open au anunțat listele de participare pentru viitoarea ediție, Serena Williams a confirmat că nu va fi la Melbourne. „Nu sunt unde ar trebui să fiu din punct de vedere fizic pentru a putea concura”, a spus fostul lider mondial, câștigătoare de nu mai puțin de șapte ori la Antipozi, conform New York Times

S-ar fi aflat decizia luată de Djokovic pentru Australian Open! Ce ar fi hotărât în privința vaccinării
ATP
S-ar fi aflat decizia luată de Djokovic pentru Australian Open! Ce ar fi hotărât în privința vaccinării

Serena Williams le dă, totuși, speranțe fanilor: „Abia aștept să revin și să joc din nou la cel mai înalt nivel”

„Abia aștept să revin și să joc din nou la cel mai înalt nivel”, a mai spus Serena, însă data la care ea va reveni pe teren rămâne, deocamdată, o enigmă.

Astfel, Serena ratează o nouă competiție importantă, după Jocurile Olimpice și New York, iar șansele ei să mai câștige un turneu de Mare Șlem și s-o egaleze pe Margaret Court par să se diminueze de la an la an.

Va mai juca Serena Williams?

Din cauza accidentărilor, americanca a jucat extrem de puțin în 2021. Viitorul ei în circuit e sub semnul incertitudinii, fapt recunoscut și de către antrenorul Patrick Mouratoglou.

„Nimic nu e decis. Totul e pe masă. Nu știu dacă vrea să se oprească sau să mai joace un an sau doi”, a afirmat recent reputatul antrenor francez.

+15 FOTO

Cariera Serenei Williams nu mai are nevoie de nicio prezentare: a câștigat 23 de trofee de Mare Șlem, contabilizând în total 73 de titluri în circuitul feminin. Americanca e pe primul loc și la capitolul premii, capitol unde a câștigat peste 94 de milioane de dolari, fiind în continuare printre cele mai iubite și apreciate jucătoare din circuit.

855 de victoriiși 152 de înfrângeri a bifat Serena Williams în carieră

VIDEO Cele mai tari momente cu Serena Williams la Australian Open

Citește și alte știri din tenis:

S-ar fi aflat decizia luată de Djokovic pentru Australian Open! Ce ar fi hotărât în privința vaccinării

Emma Răducanu, desemnată revelația anului 2021 de WTA!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
267890
267890  •  11 Decembrie 2021, 20:23

Bine ar fi sa nu mai apara pe teren. Cand o vezi cum se chinuie ți se face milă de ea. Plus toate alintările alea penibile! Soru-sa e mult mai OK. Se vede ca e impacata cu posibilitatile ei actuale si joaca cu decenta. E chiar un exemplu.

cristealaur1948
cristealaur1948  •  09 Decembrie 2021, 21:20
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Margret da, Steffi, nu....acum o dam pe procentuale....si ma repet, mi-e antipatic ***'....baga procentele la Monica.....shi calculeaza....nu-mi omor neuronii....nu eshti obiectiv, asta remarc....in rest, o zi buna!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristealaur1948
cristealaur1948  •  08 Decembrie 2021, 23:02

***, dar ce-i al ei, e pus deoparte... Dupa nasterea copilului, a jucat 4 finale....iar daca va ajuta memoria, sau statistica, cand a aparut "Fenomenul Seles"....Steffi avea vreo 8 sau 11....a maturat Monica cu Graf....apoi a intervenit un neamtz....la Hamburg....restu' , e istorie.....sau....isterie....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează