SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2019

Serena Williams, ELIMINATĂ de la Australian Open de Karolina Pliskova! Americanca a avut 4 mingi de meci și 5-1 în decisiv!

Karolina Pliskova // FOTO: Reuters +1   FOTO
Karolina Pliskova // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 06:49

Serena Williams, 37 de ani, loc 16 WTA, a fost eliminată de la Australian Open 2019 de cehoaica Karolina Pliskova, scor 4-6, 6-4, 5-7. A fost un meci cu o răsturnare de scor teribilă în setul decisiv. 

Serena Williams a avut 5-1 în decisiv și a ratat 4 mingi de meci în fața jucătoarei de 26 de ani, locul 7 WTA, care s-a calificat în semifinalele de la Australian Open, cea mai bună performanță din carieră. 

În semifinale, Pliskova o va întâlni pe Naomi Osaka, 21 de ani și număr 4 WTA, învingătoare la US Open 2018, cea care a trecut de Elina Svitolina, scor 6-4, 6-1. 

"Serena a fost foarte agresivă în setul secund, am fost și puțin deranjată de vânt. Aproape am ajuns la vestiare, dar acum stau în fața voastră ca o învingătoare, deci mă simt tare bine. La 1-5, mintea mea era la vestiar, eu eram aici. Eram pasivă, doborâtă mental, dar mi-am asumat șansele. Ea a tremurat puțin la final, așa că am câștigat. Mă bucur că joc două zile la rând, cu Naomi", a explicat Karolina Pliskova

2010este anul când Karolina Pliskova și-a adjudecat titlul la junioare la Australian Open

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (68)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  23 Ianuarie 2019, 08:45

Filip Jianu e in semifinalele turneului de dublu baieti, dupa ce a obtinut de dimineata si calificarea in sferturi la simplu. Cred ca trebuie urmarit baiatul asta si ajutat sa evolueze.

mikidiki
mikidiki  •  23 Ianuarie 2019, 08:43
Postat de martinpen pe 23 Ianuarie 2019, 08:37

Auzi dar de ce trebuie sa recunosti o asa prostie? Tine-o pentru tine, n-o mai recunoaste... Halep e momentan pe locul 1, pana la urmatorul comunicat oficial. Cand n-o mai fi pe 1, va fi pe 2, 3 sau 4, care e problema? Castiga un turneu si revine... Astea care vor fi pe 1, crezi ca vor sta 1 an si ceva, ca Halep?

Ce turneu sa mai castige ? Poate in turneele itf ca in wta in afara de Madrid unde stim cu totii de ce castiga never nu se va mai apropia de alt turneu wta si in turneele itf se vor gasii destule pustoaice de 17 ani sa mature cu ea.

supereduardo10
supereduardo10  •  23 Ianuarie 2019, 09:10

Nu conteaza cate jucatoare trec peste Halep, conteaza ca in turneele urmatoare sa-si recastige pozitia. Oricum este o diferenta infima asa ca orice este posibil, pacat ca a pierdut cu Serena

Vezi toate comentariile (68)
Comentează